Decoratie-ideeën

Gemakkelijke ideeën om te decoreren met centerpieces

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Centerpieces zijn zeer decoratief en geven altijd een unieke stijl aan de decoratie van een tafel, van welke stijl je ook houdt. Er zijn mensen die denken dat alleen een centerpiece mooi kan zijn als een veel tijd wordt besteed aan de voorbereiding ervan of als het wordt gekocht en het vrij duur is.Maar niets is minder waar, ook jij kunt genieten van een goed middelpunt, zelfs als je weinig tijd hebt en alleen Budget / a.

Je kunt heel mooie pronkstukken hebben die ook passen bij je persoonlijkheid en de decoratie die je in die specifieke kamer hebt.Als je vijf minuten de tijd hebt om na te denken over hoe je de tafels in je huis kunt decoreren en verbeteren, lees dan verder, want je zult ongetwijfeld in staat zijn om het uiterlijk van je huis bijna moeiteloos te verbeteren.

Wenskom

Dit is een interactieve manier om te genieten van een mooi middelpunt en als je thuis ook kinderen hebt, is het een geweldige manier om goede energie en goede wensen thuis te promoten. Het bestaat uit het verkrijgen van een mooie komvormige container die past bij de inrichting van de kamer. Zodra je klaar bent, moet je stroken papier vinden in een kleur die past bij de kom en je inrichting.

Het ideaal is om stroken papier van ongeveer 3 tot 5 centimeter lang te maken en ze allemaal in een mooie doos te doen die je voor de gelegenheid hebt bewaard. Vervolgens kunt u uw gasten, uw kinderen of familieleden vragen om een bericht of een wens op de papieren te schrijven en deze vouwen om in de schaal te doen.Laat de papieren deel uitmaken van de versiering en lees ze van tijd tot tijd om de goede wensen te onthouden van degenen die door uw huis of uw kinderen zijn gegaan. Natuurlijk kunnen ze worden verlengd.

Mis de bloemen niet

Bloemen raken nooit uit de mode en zijn altijd een goede optie om een middelpunt te versieren. Met een goede containere kun je grote bloemen zoals hortensia's, rozen of pioenrozen kiezen omdat ze er mooi uitzien en je kunt ze in een vintage terrine zetten om een goed optisch effect te creëren. Vergeet niet dat bloemen speciale zorg nodig hebben om ze er mooi uit te laten zien.

Als je niet een van die mensen bent die graag voor planten zorgen omdat ze te snel verwelken, dan ga je misschien liever voor kunstbloemen. Tegenwoordig zijn er veel soorten kunstbloemen die er echt uitzien en een geweldig visueel en decoratief effect in je huis kunnen creëren.Tafelstukken met kunstbloemen zijn ongetwijfeld een goede optie.

Transparante glazen bakjes met fruit

Als je grote fruiteters in huis bent, kan dit een goede optie voor je zijn. U kunt schoon fruit altijd bij de hand hebben om ze te kunnen eten en ze ook te vervangen voor nieuwe als ze op zijn. Als je deze centerpieces voor de ma altijd legt, weet iedereen wat het gezonde toetje na de ma altijd zal zijn.

Kies bij voorkeur voor grote vazen of glazen bakjes die voor de helft gevuld zijn met water en doe er fruit in dat meestal voor het eten wordt gewassen, zoals peren of appels. Ze zullen drijven en het optische effect zal geweldig zijn. Als je meer variatie aan fruit wilt zetten, is het beter dat je de details van het water weglaat en gewoon decoreert met fruit.

Kubus met grote lollies

Als je een zoetekauw bent, zullen de grote lolly's niet alleen mooi zijn, maar ook heel verleidelijk. Maak je geen zorgen, je hoeft niet elke week lolly's te eten, je kunt ervoor kiezen om lolly's te kiezen die niet echt maar wel mooi zijn.

Je kunt een klein blokje nemen en porexpan erin doen om de lollystokjes gemakkelijk in te steken. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een klein blokje wit of een andere kleur te kiezen volgens de decoratie van je huis en plaats dan de porexpan vanuit het midden van de kubus. Daarna tussen de 6 en 8 lolly's om te versieren. Het wordt een zoetste middelpunt!

Creativiteit als kracht

De centerpieces zijn een goede gelegenheid om je fantasie de vrije loop te laten en prachtige composities te creëren. Als je van fruit en noten houdt, kun je ze in een mooie transparante vaas zetten. Er zijn mensen die genieten van transparante vazen dankzij alles wat visueel te bereiken is, bijvoorbeeld door er mooie stenen in te zetten en dan bloemen met grote stelen. Hoewel je misschien de voorkeur geeft aan kaarsen.

Dit zijn maar een paar ideeën, maar het hangt van je persoonlijke smaak af of je kiest voor sommige centerpieces of andere. Heb je al genoeg inspiratie gevonden om een mooi pronkstuk in huis te hebben?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: