Decoratie-ideeën

Ideeën en trucs voor het decoreren van kleine hallen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Het gedeelte van de hal of de hal is het eerste wat bezoekers zien als ze aankomen, dus het moet gastvrij zijn, maar het is ook een plek die moet zijn functioneel, waardoor er ruimte is om dingen achter te laten en mee te nemen die we dagelijks nodig hebben. Daarom is het weer een zeer functionele ruimte die zorgvuldig moet worden ingericht, zodat het alles heeft wat we nodig hebben. Dit is veel moeilijker als we het hebben over het inrichten van kleine zalen.

Met de kleine zalen moeten we de ruimte optimaliseren door het meubilair en de details zorgvuldig te kiezen. Functioneel meubilair en kleine details die van de hal een stijlvolle en uitnodigende ruimte maken.Dus let op alle ideeën die we je geven om deze broodnodige ruimte in elk huis in te richten.

Kleuren voor kleine gangen

Een basisidee om die kleine zalen te decoreren, is om de kleuren goed te kiezen. De lichte tinten zijn degenen die ons het meest zullen helpen om de kleine hal een beetje groter te laten lijken. In kleine ruimtes moeten we altijd donkere of sterke kleuren vermijden, omdat ze licht aftrekken en de ruimte nog kleiner doen lijken. In dit geval kunnen we kiezen voor de witte kleur die typisch is voor de Scandinavische wereld, of voor de beige kleur, die erg warm en even licht is.

Gebruik spiegels

Wat in een kleine hal niet mag ontbreken, is een spiegel. Deze elementen zijn essentieel, omdat ze niet alleen perfect zijn om een laatste blik te werpen voordat u vertrekt, maar ook om meer licht te geven aan de ingang en het gevoel te geven dat de ruimte groter is.Spiegels reflecteren licht en geven altijd het gevoel dat de ruimte twee keer zo breed is als ze reflecteren, dus onmisbaar in een kleine hal. Een passpiegel, een vintage spiegel of een simpele minimalistische spiegel zijn ideeën die werken.

Goede verlichting

Verlichting is een ander belangrijk onderdeel, vooral als we geen natuurlijk licht hebben. Aangezien we deze plek meestal gebruiken om naar elkaar te kijken voordat we uitgaan, moeten we goede verlichting hebben. Een paar lampen op de spiegel of meerdere lampen die op verschillende punten goed licht geven, zijn perfect. Halogeenlampen kunnen ook een goede keuze zijn, hoewel ze in het verlaagde plafond moeten worden geïnstalleerd en het allemaal afhangt van hoe onze hal is of hoe we deze willen renoveren.

Functioneel meubilair

Als er iets niet mag ontbreken in een praktische hal, dan zijn het wel de functionele meubelsHet toevoegen van een bank waar we onze schoenen aan kunnen doen, een hanger om onze jas achter te laten, of een klein meubelstuk om alles goed opgeborgen te houden, zijn enkele ideeën. Sommige mensen kiezen voor een tafel om de sleutels en andere dingen achter te laten, omdat ze geen behoefte hebben aan meer details. Bovendien hebben deze tafels meestal lades en ruimte eronder om dingen achter te laten. Hoewel we met haar een hanger nodig zouden hebben. Het hangt allemaal af van de behoeften van iedereen, en of we meer of minder dingen in de gang laten staan.

Opslag beschikbaar in gang

We hebben altijd de neiging om opslag in dit gebied te hebben. Ofwel voor ons, om rugzakken, tassen, schoenen en jassen achter te laten, of voor gasten. Hoe dan ook, het is goed om een meubel of opbergmanden te hebben. Een goed idee is om een bank te plaatsen en er manden of opbergdozen onder te plaatsen om spullen in op te bergen. Ook met een meubel met planken, al zou dat meer in beslag nemen en in een kleine hal is niet veel ruimte beschikbaar.

Kies de stijl van je hal

We kunnen ook de beste stijl voor de hal kiezen, en we kunnen het op vele manieren decoreren. Als je een rustieke hal wilt, hoef je alleen maar rustieke meubels van onbehandeld hout toe te voegen. Als je een hal in Scandinavische stijl wilt, gok dan op de witte kleur en het meubilair met een eenvoudig ontwerp in hout. Als de jouwe een moderne hal is, kun je een tafel met glas en metaal toevoegen.

Voeg decoratieve details toe

In een hal hebben we al alles wat nodig is om er een functionele ruimte van te maken. Als we ook de stijl hebben gekozen, hoeven we alleen de decoratieve details toe te voegen die er een stijlvolle en zeer gezellige ruimte van maken. Als de muren je saai lijken, kun je altijd een behangtoevoegen met persoonlijkheid die ze veel meer uitstraling geeft, de hal accentueert en scheidt van de rest van het huis met dit behang.

Een ander detail dat interessant kan zijn, zijn decoratieve kooien, of een trending stuk, zoals kandelaars, vazen van verschillende maten en stijlen of kies zelfs voor het decoreren van de muren. De schilderijen zijn een goed idee, aangezien de wanddecoratie ook geen ruimte in beslag neemt of vierkante meters steelt. De foto's of artistieke schilderijen kunnen een mooi vleugje verfijning geven aan de ingang van ons huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: