Decoratie-ideeën

Hoe jeugdkamers te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als kinderen opgroeien, doorlopen ze vele stadia en je moet je eraan aanpassen. Het is niet hetzelfde om in hun behoeften te voorzien wanneer ze baby's zijn dan wanneer ze kinderen zijn of wanneer ze adolescenten worden. Daarom moet de inrichting van hun kamer, de plek die helemaal van hen is, variëren wanneer ze overgaan van kinderen op jongeren Hun smaak verandert, maar ook hun behoeften.

In deze nieuwe fase zullen ze hun smaak en persoonlijkheid ontwikkelen, ze zullen meer spullen hebben om op te slaan en ze zullen ervoor zorgen dat alles georganiseerd is. Het is ook een fase waarin studies erg belangrijk zijn, en we moeten met dit alles rekening houden om te weten hoe we jeugdkamers moeten inrichten.

Vaarwel kinderachtige esthetiek

Als kinderen jong worden, laten ze hun kinderlijke smaak achter. Het is een moment waarop ze hun persoonlijkheid consolideren en waarin ze zich graag ouder voelen. Daarom moeten jeugdkamers niet zo kinderachtig zijn, hoewel houd iets leuks en speciaals In dit geval zien we hoe ze het een meer volwassen en urban tintje hebben gegeven met metalen kasten, een stapelbed en een grijs met rood bureau, maar hebben nog kussens met superheldenprint.

Een goed idee is om alles wat te kinderachtig is, zoals knuffels of kinderprints, te verwijderen en te vervangen door jongere accenten of door neutrale prints en simpele kussens. Bij twijfel is het beter om in een neutrale decoratie te blijven die ze kunnen vullen met hun eigen spullen.

Themaslaapkamers

Een van de trends die we zien, niet alleen in kinderkamers maar ook in jeugdkamers, is die van themakamers Themaruimtes kunnen een goed idee zijn om tijd te besteden aan inrichting, omdat ze ons meer ideeën geven dan wanneer we vanaf nul zouden moeten beginnen. In dit geval hebben we een jeugdkamer gevonden met een militaire esthetiek, met camouflagetextiel, een olijfgroen bureau of metalen planken. Andere ideeën kunnen een slaapkamer in maritieme stijl zijn of een thema geïnspireerd door de stad en de stedelijke wereld, wat ook gebruikelijk is in deze slaapkamers voor jongeren.

Praktische opslag

In een jeugdslaapkamer is er ook behoefte aan ruimtes die worden gebruikt met goede opbergruimte In dit stadium hebben ze de neiging om meer dingen te verzamelen, omdat ze meer hobby's hebben, meer kleding en technologie.Ze zullen ook verantwoordelijk zijn om ervoor te zorgen dat alles in orde is, en daarom is het noodzakelijk om voldoende opslagoplossingen bij de hand te hebben. Een goede kledingkast is essentieel, en inbouwkasten zijn degenen die de ruimte het beste benutten.

Daarnaast zijn er nog andere ideeën, zoals een bed met daaronder een opbergruimte, die onderschuifbedden waar je een matras in kunt leggen of spullen in kunt opbergen. We kunnen ook planken of manden toevoegen, zodat ze veel ruimte bij de hand hebben om alles op te bergen en zelf te doen. En een geweldige truc om ruimte te besparen, is het gebruik van stapelbedden. Niet alleen om nog een bed bij te zetten, maar ook om er bijvoorbeeld een studieplek onder te kunnen zetten.

Studiegebied

In dit stadium zullen ze ook gefocust zijn op hun studie, dus een gebied zal zeer noodzakelijk zijn om zich te concentreren. Je moet een bureau toevoegen met ruimte om je spullen te ordenen, zoals een praktische plank of potten om je potloden te ordenen.Het is belangrijk dat ze een comfortabele stoel hebben en ruimte om boeken op te bergen en een laptop hebben. Schraagtafels zijn erg praktisch, omdat ze gemakkelijk kunnen worden verplaatst en opgeborgen en weinig ruimte innemen. We kunnen ook een kurkbord toevoegen dat hen helpt om zichzelf te organiseren en ook om motiverende ideeën of foto's toe te voegen die ze leuk vinden.

Decoratieve accessoires voor jongeren

Een jeugdkamer is nooit compleet zonder decoratieve accessoires. We hebben nagedacht over opbergruimte, stijl en de meubels die nodig zijn, zoals het bureau om te studeren. Aangezien we de bedden of veel van het meubilair waarschijnlijk niet zullen veranderen, zal alles zal veranderen met de decoratieve accessoires Textiel kan ons veel helpen om een nieuw kamergevoel te creëren. Voeg kussens toe met vrolijke prints, of met thema's of kleuren die ze leuk vinden, want in dit stadium zullen ze ons nodig hebben om hun eigen smaak meer te respecteren.Als ze van een kleur houden, gebruik die dan om hun kamer te decoreren.

Aan de andere kant zijn er ook andere ideeën, zoals de muren decoreren Het toevoegen van behang met patronen kan een kamer veel speling geven. Ook de tapijten, want het moet een warme plek zijn waar ze veel tijd zullen doorbrengen. Vergeet details zoals de bladen met boodschappen voor aan de muur niet. En we kunnen ze ook een DIY-project laten doen met foto's of dingen die voor hen belangrijk zijn. In dit geval gaat het erom je eigen persoonlijke touch aan de kamer toe te voegen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: