Decoratie-ideeën

Appartement ingericht in Scandinavische stijl en basistinten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We erkennen dat we echt van de Scandinavische stijl of Scandinavische stijl houden Het is geïnspireerd door de Scandinavische wereld, in de noordelijke landen, waar ze een eenvoudige, natuurlijke decoratie en functioneel. In dit appartement vinden we die mooie stijl terug in knusse en frisse ruimtes.

In dit appartement vinden we een eenvoudige woonkamer, waar de muren zijn geverfd met een heel eenvoudig pastelgrijs, dat met elke kleur kan worden gecombineerd. Op de fauteuil ligt gevarieerd textiel, met witte hoezen, grijze dekens en kussens met patronen.De tafels zijn wit en het tapijt is grijs. Het is een manier om een gecombineerde en functionele ruimte te creëren met verschillende eenvoudige tinten.

Deze kamer heeft eenvoudige details die we kunnen kopiëren om de ruimte een vertrouwd en gezellig tintje te geven. Een glazen pot met enkele heel eenvoudige plantjes zorgt ook voor een natuurlijk tintje. De spot van het industriële type is een goed idee om te verlichten. De kussens worden nu gedragen met prints, allemaal verschillend, voor een leuke touch.

In deze keuken vinden we dezelfde Noordse stijl Meubels die hun functie vervullen met basislijnen en kleuren als wit, grijs en bruin. De tafel heeft dezelfde stijl en aangezien er niet veel ruimte is, vinden we meubels met een lichte uitstraling maar met persoonlijkheid. In dit geval gebruiken ze ook planten om het een natuurlijk tintje te geven.

De slaapkamer heeft gemengde witte en grijze tintens. De sfeer is sereen en ze voegen weinig decoratieve accenten toe. Afbeeldingen en vellen in zwart-wit of grijs zijn meestal gebruikelijk in deze stijl. Een minimalistisch en artistiek tintje voor de slaapkamermuren. De patronen helpen ook om meer variatie te geven aan deze instellingen, die soms te simpel zijn.

In deze afbeelding zien we de kleine details die de omgeving persoonlijker en interessanter maken. Lampen in industriële stijl, schilderijen vol kunst en een zeer moderne en serene zwart-wit sfeer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: