Decoratie-ideeën

Elegant en luxueus stijlvol huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De luxueuze en elegante stijl is een optie die niet iedereen zich kan veroorloven, omdat het dure decoratieve details en meubels en ruimtes vereist waar kwaliteit essentieel is. We zullen een huis zien waarin een verbazingwekkende elegante stijl heerst, met een luxueus tintje en tegelijkertijd klassiek, waar verfijning verzekerd is.

In de lounge area zien we al elementen die van die luxe spreken. Een vleugelpiano in een hoek, grote schilderijen in vergulde lijsten of een open haard met een marmeren lijst zijn enkele details die dit huis een grote elegantie geven.De ruimtes zijn groot en licht, en daarom kunnen ze het zich veroorloven om allerlei stukken toe te voegen, van pianotafels en vazen tot lampen. luxueuze stijl is nooit gemakkelijk.

In dit huis kunnen ze het zich zelfs veroorloven om kleine onafhankelijke ruimtes te creëren in de grote kamers. Zoals deze aparte leeshoek. Ze hebben gemengde fauteuils met elegante klassieke lijnen maar verschillende stofferingen, om de ruimte meer leven te geven. Daarnaast is er een moderne tafel gedekt met boeken en zien we nog een marmeren tafel, kroonluchters en een open haard. Het combineert klassiek en modern, eenvoudig en elegant om het een meer informeel tintje te geven.

In deze eetkamer vinden we de dezelfde elegante sfeer, maar ze verrassen ons met een interessant contrast. Voor de muren met lijstwerk en de marmeren tafel vinden we een heel eenvoudige eetkamer, in een rustieke stijl die sterk contrasteert met de rest van het huis.Het hout en de meubels delen echter de klassieke touch van het huis.

In de keuken is er ook een zekere rustieke toets niet zonder elegantie. Houten stoelen en tafel, maar met een vleugje vernis en een klassiek en verfijnd ontwerp. Ook de keuken is heel klassiek en met elegante details zoals de kleurenkaart.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: