Decoratie-ideeën

Hoe versier je een huis met basistinten zonder saai te zijn

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De basistonen zijn de tonen die meestal worden gebruikt om met alles te combineren, die de basis vormen van elke ruimte. Tinten zoals beige, wit, zwart en zelfs grijs worden vaak gebruikt als basis voor een decoratie die nooit uit de mode raakt, maar er worden vaak andere tinten toegevoegd om het een beetje leven te geven het geheel.

In dit huis hebben ze echter alleen de basistinten gebruikt en het resultaat is helemaal niet saai. Ze weten hoe ze mengsels van texturen en patronen moeten maken, voor een echt elegant maar interessant eindresultaat.Let op hoe je niet gek wordt met tonen, door alleen basiskleuren te gebruiken, maar op de beste manier.

In de keuken is er een kleine eetkamer die de twee delen, de woonkamer en de keuken, met elkaar verbindt. De tafel is wit en gaat op in de rest, maar de bruine stoelen vallen op.In de woonkamer hebben ze kussens in zachte pastel en koude tinten. Al deze neutrale tinten worden gemengd met verschillende texturen, met metalen stoelen, hout, textiel, tegelvloeren en roestvrijstalen apparaten.

In de slaapkamer vinden we ook een zeer eenvoudige en eenvoudige ruimte Witte lakens en een hoofdeinde met dezelfde stof. Aan de muren een sereen blauw, bijna grijs, en een minimalistisch zwart metalen nachtkastje, met de bijpassende lamp. Er is niets anders nodig om een functionele slaapkamer te hebben.

Op deze verdieping hebben ze zeer eenvoudige decoratieve items. We mogen niet buitensporig worden als we eenvoudige omgevingen willen, en basistonen lenen zich daarvoor. Een zwart-wit afbeelding en een vaas met grijs- en blauwtinten is alles wat ze nodig hebben.

In de slaapkamer zien we een heel interessant meubelstuk. Een bank van kurk, een van de topmaterialen van de huidige trends.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: