Interieur

Kinderkamers gelegen op de zolder

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De zolder is een plek in huis die gewoonlijk wordt gebruikt als slaapkamer, of als ruimte voor spelletjes of ontspanning. In dit geval zullen we zien hoe ze er kinderkamers van maken met veel charme en stijl. Kinderen kunnen het beste genieten van hun situatie op de zolder, het hoogste gedeelte van het huis, speciaal voor hen.

Deze kinderkamers profiteren van het licht op de zolder, dat meestal niet veel is, door het te vermenigvuldigen met witte muren en vloeren. Wit wordt essentieel bij het decoreren van ruimtes die niet veel licht hebben, zoals zolders.Voor de rest kunnen we de kinderkamer op dezelfde manier inrichten als elke andere kamer in huis.

Op de zolder kunnen we ook de babykamer hebben Het is meestal een erg rustige plek, weg van andere kamers en lawaai, dus het kan een goede optie zijn. In deze babykamers hebben ze één van de muren blauw geschilderd, en in de andere hebben ze wolkenbehang aangebracht in een heel sereen lichtblauw. Naast de wieg hebben ze een rustruimte toegevoegd.

De eigenaardige vorm van de muren is wat de zolder definieert. Daarom willen ze in veel gevallen deze muren uitlichten. In deze kamers zien we hoe ze stippen of kruisjes toevoegen, zodat ze hoofdrolspelers zijn.

Zoals we al zeiden, is deze zolder ook een goede plek om een speelkamer in te richten Het is een rustige plek, geïsoleerd van andere ruimtes, waar ze in alle rust kunnen spelen. Bovendien zijn het meestal grote ruimtes, ideaal voor het toevoegen van tipi's of tafels en stoelen om te spelen.

In deze kamers gebruiken ze weliswaar ook de witte kleur, maar ze gebruiken kleuraccenten. Rozen en sinaasappelen om het kindergedeelte wat leven in te blazen.

In deze kamer zien we het tegenovergestelde. Zachte en pastelkleuren, een ideale trend voor het creëren van serene omgevingen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: