Architectuur

Versier een klein terras met veel charme

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag brengen we je een idee van Ikea om een klein terras met veel charme te versieren. Het mooie weer is hier, en je bent vast al aan het nadenken over hoe je kunt profiteren van die ruimte die je buiten hebt, dat kleine plekje van uiterlijke rust thuis. Een terras kan op veel manieren worden gebruikt, en bij Ikea laten ze ons zien hoe we dat kunnen doen zonder aan stijl te verliezen.

Dit terras heeft gekozen voor basistinten, maar heeft het veel charme gegeven door de toevoeging van prints, die op een actuele en trendy manier worden gemengd. Het meubilair is eenvoudig, in de Ikea-lijn, zodat we geen groot budget uitgeven in een klein deel van het huis.Maar dit meubel is nog steeds resistent, ideaal voor buiten en ook actueel.

Een terras moet enkele basisdingen hebben Meubilair dat praktisch is, bestand is tegen de buitenkant en ook gemakkelijk te verwijderen en aan te brengen is. Dat ze licht zijn en in kleine ruimtes kunnen worden opgeborgen, daarom is het beter dat ze opvouwbaar zijn. Bij Ikea hebben we het perfecte antwoord op deze behoefte. Enkele eenvoudige meubels in wit, die licht geven en enkele zwarte krukken voor het geval er meer mensen komen. Op dit terras zien we ook een plank waarin ze veel planten toevoegen om te genieten van een natuurlijke omgeving.

Op het terras hebben ze die plank toegevoegd die wordt gebruikt om planten te zetten en voor opslag. In resistent metaal en met een eenvoudige zwarte kleur. Planten zijn de beste oplossing om de ruimte een natuurlijk tintje te geven en mogen dus niet ontbreken op het terras.

Op het terras is ook ruimte voor een originele verlichting. Slingers of kaarsen worden vaak gebruikt om een zwak licht te geven. Maar er zijn ook ideeën zoals die lamp met franjes in een heel originele vintage stijl, met een heel modern zwart-wit patroon.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: