Decoratie-ideeën

Ideeën om een ​​slaapkamer op zolder in te richten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In huizen waar we een dak hebben met een afschot hebben we misschien de typische zolder in het bovenste gedeelte. Deze ruimte wordt meestal gebruikt om spullen op te bergen, maar er zijn er die er het beste van maken en het gebruiken als speelruimte, of ook als slaapkamer. Dit is een ideale plek om de slaapkamer te plaatsen om uit te rusten, het hoogste gedeelte van het huis en een oase van rust.

In deze slaapkamers op zolder vinden we ruimtes die heel goed zijn gebruikt. Sommige bedden die tegen de muur worden geplaatst, gebruiken de beschikbare ruimte om planken te plaatsen of om creatieve ideeën toe te voegen, zoals die hangmat die aan het plafond hangt.Omdat het een plek is waar er misschien niet veel licht is, is het goed om ook lichte tinten toe te voegen om licht te geven.

In deze slaapkamers vinden we ruimtes vol licht, en ze hebben ook kleur toegevoegd om het een veel vrolijker tintje te geven. De witte kleur is essentieel, maar kan kleuraccenten krijgen. In dit geval hebben ze het gedaan met textiel, met kussens, gordijnen en bedtextiel. Een set waarin intense kleur is toegevoegd voor deze ruimtes.

In deze slaapkamers op zolder vinden we een vrouwelijke en romantische stijl. Deze lofts kunnen een heel romantisch tintje hebben. Met muren van hout of geverfd, hebben we een gezellige ruimte waarin textiel een fundamentele rol kan spelen bij het geven van warmte.Een baldakijn voor het bed kan een goed idee zijn.

In deze slaapkamers hebben ze gekozen vooreenvoudige ideeënLichte kleuren om een grote lichte ruimte te hebben. Pasteltinten zijn ideaal voor deze ruimtes, omdat donkere kleuren ze erg somber kunnen maken. Deze slaapkamers zijn perfect met licht hout, lichtgekleurde vloerbedekking en zachte kleuren voor een gezellige sfeer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: