Decoratie-ideeën

Landhuis met minimalistisch interieur

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag gaan we genieten van een minimalistische ruimte in het midden van het veld. Deze mengsels zijn meestal niet gebruikelijk, aangezien de landelijke stijl meestal huiselijker is, met veel hout, meubels met uitstraling en veel textiel dat helpt om warmte aan de ruimte te geven. Maar in dit landhuis is alles anders.

We vinden een huis dat al anders is dan de buitenkant. Het heeft overal een zwarte kleur, met een paar vensters. Het is minimalistisch aan de buitenkant, maar met een klassiek silhouet, verre van moderne huizen met lineaire ontwerpen.Daarom vormt het de perfecte mix van klassiek en actueel.

In het huis vinden we iets tegenovergesteld aan zijn buitenkant in het zwart Binnenin is alles wit, om goed licht te geven. De ruimtes zijn open, zoals meestal in de modernste huizen, zonder muren en kleine ruimtes. De ruimtelijkheid met eenvoudige silhouetten en functioneel meubilair is wat deze woning kenmerkt. In de keuken vinden we wat houten meubels, passend bij de woonkamervloer, en kleine zwarte accenten.

In de lounge v alt de overspanning van een schone ruimte op, met witte muren en geen decoratie. Aan het plafond hangen enkele moderne zwarte lampen, passend bij elementen zoals de ramen. De houten vloer onderscheidt de woonkamer van de keuken.Het is een manier om omgevingen te scheiden zonder muren te hoeven plaatsen, gewoon door de elementen heen.

In de woonkamer zien we ook enkele meubels in eenvoudige stijl. De stoelen zijn makkelijk op te pakken en zijn typerend voor het buitenleven. Aan het einde van het huis is er een rustruimte en een prachtige open haard die opgaat in de omgeving. Eenvoud is ideaal in het hele huis.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: