Decoratie-ideeën

Gedeelde kinderkamers, mooie ideeën

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je thuis twee kinderen hebt en ze een ruimte moeten delen, denk je vast na over hoe je de kamer kunt inrichten zodat deze er mooi uitziet. Vandaag zijn er veel inspiraties voor kinderkamers gedeeld, met hele mooie ideeën om de kamer perfect voor twee te maken en veel stijl te hebben.

In dit geval hebben we twee mogelijkheden, en dat is dat we de gebruikelijke aparte bedden kunnen toevoegen, of enkele stapelbedden, die ons helpen ruimte te besparen als we een kleine kamer hebben. Deze kinderkamer heeft een gerenoveerde klassieke en vintage stijlDe twee houten bedden zijn diepgroen geverfd om ze te laten opvallen en een nieuw tintje te geven.

In al deze jeugdkamers hebben we twee aparte bedden Het is het meest traditionele idee dat wordt gebruikt voor gedeelde kamers. In dit geval hebben we de typische twee aparte bedden, die hetzelfde of vergelijkbaar zijn gekleed. Soms gebruiken we dezelfde tinten zodat alles bij elkaar past, maar dan voegen we andere patronen of kussens toe zodat elk bed zijn eigen persoonlijkheid heeft.

In dit geval hebben ze ervoor gekozen om de stapelbedden te gebruiken met verschillende standen. Tegenwoordig zijn er stapelbedden met dwarsbedden, die ons verschillende opties geven bij het inrichten. Soms zijn er openingen om een speel- of leeshoek voor kinderen te maken, zodat we elke hoek benutten.

In deze kamers zien we enkele houten stapelbedden Ofwel in hun natuurlijke kleur of geschilderd in kleuren zoals rood, ze zijn een geweldig idee. Houten meubels lijken nooit uit de mode te raken, en als we ze beu zijn, kunnen we ze altijd verven om ze een frisse toets te geven.

In deze kamers vinden we enkele stapelbedden van verschillende stijlen. Het witte stapelbed heeft een modern tintje, voor een kamer in Scandinavische stijl. De andere is in geel, met hout in vintage-stijl. Twee verschillende ideeën voor de kinderkamer.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: