Decoratie-ideeën

Versier je huis met accessoires van kurk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De kurk was een materiaal dat we alleen gebruikten om planken te maken waaraan we dingen konden ophangen. Een ideaal materiaal voor op kantoor of om een inspiratiepaneel in onze kamer te hebben. Dit zeer ecologische materiaal wordt echter op veel andere manieren gebruikt.

Vandaag gaan we enkele inspiraties zien om te decoreren met kurkaccessoires Deze accessoires zijn gemaakt met kurk, een materiaal dat zuinig, origineel en ook ecologisch is, omdat het gemakkelijk gerecycled. Bovendien, nu het in de mode raakt, hebben we een nieuwe trend waar je van kunt genieten om ruimtes te decoreren.

Kurken krukken

Krukken zijn een geweldige optie als het gaat om decoratie, omdat ze licht en modern zijn en we ze in veel ruimtes in huis kunnen plaatsen. Het kookeiland is hun meest populaire plek, en vandaag hebben we een aantal geweldige ontwerpen geïnspireerd op flessenkurken. Het is ongetwijfeld een geweldig element om een bar of eethoek mee te decoreren.

Kurken tafels

Als we van ecologisch houden, kunnen we de kurkmeubelen Er zijn al kurken tafels en stoelen voor de eethoek of voor op kantoor. In deze decoratie wordt eenvoud gezocht, dus het is beter om niet te veel details toe te voegen. Basistinten zoals zwart en natuurlijke planten zijn de perfecte bondgenoten voor deze tafels.

Kurken potten

In dit geval vinden we enkele potten gemaakt van kurk. Het is een prachtig materiaal voor planten, want alles ziet er heel natuurlijk uit. En bovendien kan de kurk zelfs met verf worden versierd.

Kurklampen

Onder deze geweldige accessoires gemaakt met kurk vinden we ook enkele zeer creatieve lampen. Ze hebben een behuizing van kurk en zijn heel eenvoudig, ideaal voor minimalistische of Scandinavische omgevingen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: