Decoratie-ideeën

Boerderij omgebouwd tot een modern huis in Toscane

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Er zijn veel oude huizen en werkruimtes die zijn omgebouwd tot iets geheel nieuws. Er zijn veel geesten die ruimtes op een andere manier voorstellen en totaal nieuwe dingen doen om ons te verrassen. In dit geval hebben we een oude boerderij met grote ruimtes en stenen muren in Toscane, die is omgebouwd tot een modern huis.

Dit huis is niet alleen modern, het heeft ook een luxueus en chique tintje dat contrasteert met de stenen muren. Deze muren hebben de rustieke touch van weleer van de boerderij, een essentie die ze niet wilden verliezen bij de renovatie van het gebouw, om te onthouden wat het lang geleden was, maar wetende dat het nu iets totaal nieuws en moderns is.Een van de dingen die onze aandacht het meest trekt, zijn de prachtige lampen, die echt opvallen omdat de plafonds erg hoog zijn. En in elke kamer vinden we er een met een andere stijl en model.

In de lounge hebben ze de grote open ruimtes naar buiten behouden, met enorme ramen en traliewerk dat licht binnenlaat. Binnen vinden we een woonkamer met grote leren banken om op te liggen. Daarnaast staat er in het eetgedeelte een moderne designlamp en enkele mooie groene fluwelen stoelen, die alles een chique tintje geven.

De ruimtes zijn erg ruim, dus hebben ze gezocht naar impact door middel van meubels met kleurrijke ontwerpen. En ook met de grote lampen die de plafonds niet zo ver en hoog doen lijken, maar een beetje meer warmte en nabijheid aan alles geven.

In de slaapkamer vinden we dezelfde chique en luxueuze stijl. Een badkamer met een vrijstaand bad in vintage stijl en met een wand versierd met designharten in een heel origineel idee. Het bed van goudkleurig metaal met een vleugje blauw.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: