Architectuur

Oud huis van meer dan 300 jaar gerenoveerd

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Vandaag hebben we een heel interessant project voor ons, van een mooi huis dat al meer dan 300 jaar staat, om te genieten van een totale renovatie, maar met behoud van die typische architectonische toets van het oude huis dat ervoor stond. En het blijft ons verbazen hoe goed huizen eruit kunnen zien met een gerenoveerd tintje.

Dit oude huis heeft stenen muren en een eenvoudige structuur die is onderhouden maar een totale facelift heeft gekregen, vooral van binnen. Binnen in het huis vinden we huidige ruimtes, maar met een zeker klassiek tintje, waarbij belangrijke delen van het huis behouden blijven, zoals de stenen open haard in de woonkamer.

In dit huis vinden we zeer interessante elementen Ze hebben de structuur van het huis gelaten zoals het is, met zijn witgekalkte muren, en met dat raamgedeelte in de om te zitten, die opvallen met enkele grote gordijnen. Maar als iemand centraal staat in de woonkamer, dan is het deze prachtige open haard, met zijn stenen structuur, maar met een nieuwe open haard om hem efficiënter te maken. Midden in de woonkamer zien we een prachtig uitgesneden kist die dienst doet als bijzettafeltje, want in dit huis zijn vintage meubelen op hun ideale plek.

De badkamer van het huis heeft vintage essence, met een vrijstaand bad in oude stijl in een lichte pasteltint.Alles heeft een klassiek tintje, maar dan vanuit een moderner oogpunt, aangezien nu ook witte metrotegels en vintage sanitair in gebruik zijn.

In de slaapkamers vinden we verschillende ideeën. In de hoofdslaapkamer staat een houten bed in klassieke stijl, waarop je zelfs een baldakijn kunt plaatsen om het een romantische uitstraling te geven. In de babykamer vinden we een prachtig ledikantje met moderne lijnen in een zeer actuele mintgroene kleur.

De buitenruimte is ook erg charmant, met grijze rieten meubels en een klein schuurtje omgebouwd tot rustruimte. De natuurlijke beplanting geeft deze ruimte een nonchalante touch.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: