Decoratie-ideeën

Een hotel in Marokko met veel stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit hotel is een totaal ongebruikelijke plek, met een decoratie die zeer inspirerend is als we een touch van de Marokkaanse wereld aan ons huis willen toevoegen, maar met een moderne stijl . Binnen en buiten vinden we de typische witgekalkte muren in helder en smetteloos wit.

In deze kleine woonkamer zien we een paar typische accessoires, zoals de houten meubels die handgemaakt lijken te zijn, of de leren poefs, deze keer in het wit. De omgevingen zijn aangekleed met details zoals de prachtige vloerkleden vol kleur.

In het hotel vonden we kleine details die erg interessant zijn. Zo hebben we een open haard aan de muur, geïntegreerd in de decoratie, en mooie houten shutters. Ook een enorme kooi vol details om te decoreren, in het midden van een kamer. Het is een hotel waar ze voor alle kleine details zorgen.

In de slaapkamer vinden we dezelfde ambiance in totaal wit, zoals de meer traditionele huizen, met planken aan de muur en met details die veel kleur toevoegen, zoals een rode plank of enkele etnische afbeeldingen. Die stoel gemaakt van leer en gewei is een van die details die zo'n eigenaardig en origineel hotel definiëren.

In de patio's vinden we veel plekken om uit te rusten en te genieten van het mooie weer zonder het hotel te hoeven verlaten. Een binnenpatio met een bewaard gebleven stenen fontein, samen met andere elementen van het huis die het veel persoonlijkheid geven. Ook details zoals die mooie gekleurde hangmat, waar je heerlijk in de zon kunt uitrusten op een wit terras.

In het hotel zijn er andere interessante ruimtes. Het traditionele wordt vermengd met het moderne. Zoals die rieten hangstoel, en de leren stoel in de bibliotheek. Ideeën die samenkomen in een hotel dat heel creatief en bijzonder is.

Ook het boventerras brengt ons originaliteit. Een paar oranje stoelen en een roze pop voor op een terras waar je kunt zonnen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: