Interieur

Hoe je thuis een open keuken creëert

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De open ruimtes worden steeds populairder, zowel in kleine huizen als in huizen met veel vierkante meters. Er is een trend die ons leidt naar ruimtes met meer licht en meer openheid naar alle delen van het huis, zoals in het geval van deze keukens die openstaan voor andere hoofdruimtes in huis.

In deze huizen vinden we enkele open keukens, met hoge plafonds en zeer ruime en lichte ruimtes. Ze hebben hanglampen om de ruimtes te verlichten en ook veel witte kleur. Het zijn keukens die meestal via een eiland openstaan voor andere ruimtes.

Deze keukens sluiten rechtstreeks aan op de eetkamer. Het is een heel praktisch idee, want op deze manier kunnen we in contact staan met de keuken en gemakkelijk alles meenemen wat we nodig hebben, zonder van de ene kamer naar de andere te hoeven gaan. In het ene geval bakenen ze de eetkamer af met het vloerkleed, en in het andere geval lijkt het in de keuken te liggen, met dezelfde stijl, alsof het er een voortzetting van is.

Hoewel we een huis hebben in klassieke stijl is het ook mogelijk om deze open ruimtes te maken. Deze keukens gebruiken het eiland om deze ruimte te verbinden met de eetkamer en de woonkamer. Het is een manier om alles bij de hand te hebben en een zeer functionele keuken te hebben.

In deze huizen hebben ze ervoor gekozen om iets anders te doen.En het punt is dat de keukens niet zoals gewoonlijk uitkomen op de eetkamer, maar ze komen uit op de woonkamer en delen de ruimte ermee. Het is duidelijk dat dit een ruimte is waarin ze dezelfde stijl moeten respecteren en ook moeten zoeken naar elementen die op elkaar lijken, zodat alles perfect combineert. In deze gevallen is de eetkamer meestal het deel van het eiland, en het zijn huizen waarin niet zoveel ruimte is, of waarin ze willen sparen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: