Decoratie-ideeën

9 handgemaakte XL manden om je huis te decoreren en te ordenen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Traditionele manden blijven geweldige bondgenoten voor decoreren en organiseren ons huis. Jarenlang naar de achtergrond verbannen door die gemaakt met synthetische materialen, rieten, raffia of bamboe manden herwinnen bekendheid. Wil je weten waar je ze kunt vinden?

In de wereld van decoratie ervaren we de opkomst van handgemaakte, natuurlijke jute tapijten, katoenen weefgetouwen en gevlochten manden, met de hand gemaakt. Ze zijn vandaag de dag een trend decoratief gesproken. Manden zoals die we je vandaag laten zien en die je helpen bij het organiseren van de woonkamer, slaapkamer en/of tuin.

Grote manden zoals degene die we vandaag voorstellen, zijn een geweldige bondgenoot in huis. Ze kunnen worden gebruikt om vuile kleren, kinderspeelgoed of brandhout bij de open haard te ordenen. Ze kunnen ook een geweldige "planter" zijn, zoals we onlangs zagen.

Je hebt vast nog veel meer toepassingen voor dit type mand bedacht, heb ik het mis? XL-manden bieden ons talloze mogelijkheden. Voordat je er echter een koopt, is het belangrijk om naar enkele ontwerpkenmerken te kijken en jezelf af te vragen: is het geschikt voor het gebruik waarvoor ik het wil gebruiken?

De manden voor brandhout moeten sterk zijn; Ze zullen ook comfortabeler zijn als ze een brede mond hebben en handvatten om ze te vervoeren. Als bloempot is het ideaal om in te zetten op een ontwerp dat de bloempot "verzamelt".Als we het gaan gebruiken om grotten of groenten in te bewaren, is het ideaal dat ze een lichtere vlecht hebben zodat ze kunnen worden geventileerd.

Na nadenken over het gebruik dat je het gaat geven, heb je een duidelijker idee naar welk type ontwerp je moet zoeken. Wil je weten waar we onze XL manden gevonden hebben?

  1. Bali gevlochten mand van plantaardige vezels, prijs € 59,99
  2. 3 Corde manden, prijs € 42,97
  3. Witte Nordic mand, prijs € 39,95
  4. Mandenset (2) House Doctor, prijs € 52,90
  5. mand naturel bananenblad, prijs € 49,99
  6. Bazzar M mand, prijs €63
  7. Grote rieten mand met handvatten, prijs €37
  8. Mand met touwdetail, prijs € 59,99
  9. Zwarte opbergmand L, prijs € 62,13

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: