Interieur

Versier de badkamer met vintage wastafels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De vintage stijl is een behoorlijke trend geworden, en het is een stijl die niet uit de mode zal raken, omdat het ons ideeën van vroeger brengt, aangepast aan vandaag de dag. In deze badkamers vinden we prachtige vintage wastafels, met alle charme van de wereld in meubels die soms antiek zijn en soms juist die vintage uitstraling hebben.

Als je je badkamer wilt decoreren met de prachtige vintage stijl, geven we je ideeën om een heel speciale wastafel toe te voegen. Het is mogelijk om veel meubels in huis te gebruiken om in de gootsteen te gebruiken, hoewel ze dan wel aan de gootsteen moeten worden aangepast.Het is in ieder geval een goede manier om meubels die thuis misschien zijn vergeten te hergebruiken.

In dit geval zien we enkele prachtige meubels in vintage-stijl maar zeer chique accenten. Voor een elegante badkamer geïnspireerd op vervlogen tijden, met Victoriaanse accenten en luxueuze en elegante meubels. Natuurlijk moeten er veel andere elementen bij elkaar passen, zoals de spiegel met vintage accenten of het vrijstaande bad met die mooie pootjes.

In dit meubel zien we een versleten verf Het kan zijn dat het al door het verstrijken van de tijd is versleten, waardoor het een veel authentieker tintje krijgt, maar dit effect kan ook met verf worden bereikt als we een houten meubel hebben en het een kleurbad willen geven, maar er toch vintage uit willen zien. De kleur geeft het een vleugje vreugde, en degene die vandaag wordt gedragen, is nog een trend.

In dit meubel zien we een soortgelijk effect. Ze hebben echter heel verschillende tinten gebruikt, donkerder en grijziger, die veel discreter zijn. We kunnen ooknieuwe en elegante handgrepen toevoegen om dit gootsteenkastje een andere touch te geven, en een kraan die ook die authentieke vintage touch heeft.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: