Decoratie-ideeën

Tafels versierd voor de lente

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We zijn nog maar een stap verwijderd van de komst van de lente, en daarom lijkt alles vol kleur en bloemen te zijn, zelfs de decoratie van ons huis. In dit geval gaan we wat ideeën bekijken om thuis de tafel te decoreren met lenteluchtjes. Het is tijd om te decoreren met wat meer kleur en plezier, en profiteer van deze eerste bloemen.

Aan deze tafels zien we vooral kleurrijke geneugten en natuurlijk bloemencentra en vazen om het die lentelucht te geven die al begint te worden ingeademd. Deze bloemen moeten passen bij de rest van de tafeldecoratie en het is beter als het natuurlijke bloemen zijn.

De pasteltinten zijn al heel lang een trend bij ons en ze blijven een vleugje waar we van houden, vooral wanneer de lente aanbreekt. Deze tafels zijn gedecoreerd met tafellopers en servetten met bloemenprints in blauwe en roze kleuren. De bloemen in het midden passen bij elkaar in de kleuren wit en zachtroze. Zo bereiken we een harmonieuze, vrolijke en kleurrijke tafel.

In deze kiezen ze echter voor groene en meer citrustonen, iets dat veel warmte en licht geeft, maar vooral energie. Het is de kleur van de natuur bij uitstek, maar ze hebben het ook bestrooid met gele tulpen, om het die mooie citrustoets te geven. Als we een heel kleurrijke tafel hebben, kunnen we deze kleur van het tafelkleed altijd verminderen met servetten of met witte borden en bestek.

We eindigden met een heel vrolijke tafel, waar ze zeer sterke oranje en roze kleuren hebben gemengd. Het is een gewaagde mix, maar zonder twijfel een van de vrolijkste en leukste. De bloemen staan in vazen, of in simpele glazen potten, die voor veel decoraties gebruikt kunnen worden en een nonchalant tintje geven.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: