Decoratie-ideeën

Ideeën om de kleedkamer te verlichten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Niet iedereen kan ervan genieten, maar in sommige huizen hebben ze een aparte kleedkamer, in een kleine kamer om alle kleding netjes op te bergen. Het is de droom van veel mensen, een plek waar ze alles goed georganiseerd kunnen hebben, van schoenen tot kleding en accessoires. Maar het zijn meestal kamers die zeer goede verlichting nodig hebben.

Dit komt omdat gaten in het huis normaal gesproken worden gebruikt om kleedkamers te maken Dus we zullen goede kunstmatige verlichting moeten gebruiken als we een goede zicht op alles wat er in de kast ligtVoor een gezellig verblijf is niet alleen de decoratie van belang, maar ook de verlichting.

Gebruik lichte tinten

Kleedkamers bevinden zich meestal op plaatsen waar geen ramen of daglicht zijn. Daarom is het beter om de lichtere tinten te gebruiken, omdat het licht dan beter reflecteert en het ook groter en gezelliger lijkt. Als wit je te koud lijkt, kun je lichtbeige gebruiken om het op te warmen. De spiegels helpen ons ook om onszelf te zien en dat licht te reflecteren, dus als we de ruimte hebben, is het een goed idee om er een in de kleedkamer te plaatsen.

Maak meerdere aandachtspunten

Om te verlichten, zal slechts één licht ons niet helpen, omdat het zeker niet alle punten van de kleedkamer zal verlichten en er zullen gebieden zijn die donker blijven. In dit geval is het beter om meerdere brandpunten te gebruiken met kleine lampjes om het licht beter te verdelen.

Gebruik de lampen in de kasten

Vandaag kun je ook debinnenverlichting gebruiken, deze zijn niet zichtbaar maar geven licht vanuit de kast, vanaf de planken zelf. Het kost iets meer, maar het effect is geweldig omdat we elk deel van de kleedkamer op de beste manier zien. Het is een goede optie als de kleedkamer vrij groot is.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: