Decoratie-ideeën

Hoe open ruimtes thuis te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Soms hebben we geen gebrek aan ruimte, maar eerder een overschot, waar we meubels en decoratieve details moeten toevoegen Het is net zo moeilijk om een kleine ruimte in te richten als evenals een grote zonder in overdaad te vervallen. In dit geval hebben we een huis waarin ze een groot gebied hebben dat ons kan illustreren bij het inrichten van open ruimtes.

Decoreren open ruimtes kan moeilijk zijn, omdat je moet proberen om elk gebied te definiëren zonder muren. Dus hier spelen materialen, kleuren, meubels of textiel een rol, die ons zullen helpen elke ruimte af te bakenen zonder dat alles verward of ongeordend lijkt, wat de decoratie in zo'n grote ruimte zou kunnen bederven.

In de woonkamer zijn pasteltinten en vloerkleden gebruikt om deze ruimte op de een of andere manier af te sluiten. De banken zijn in een cirkel opgesteld, zodat het beter te begrijpen is dat dit een andere ruimte is. Het sluit de ruimte af en creëert ook een meer gastvrije sfeer, iets dat misschien ontbreekt in een te open ruimte. Door de kleuren van de banken onderscheiden ze zich van het tapijt en de rest van het huis, met houten vloeren.

Op de achtergrond zien we de eetkamer, met een lange tafel voor het raam. Een houten tafel in een grote ruimte. Het raam helpt in dit geval om die ruimte in het huis af te bakenen die de eetkamer is. De witte stoelen geven het ook veel licht.

We zien de keuken die net voor de eetkamer ligt, waar het raam eindigt.Zo begrijpen we dat dit weer een aparte ruimte is. De keuken heeft witte tegels op de muren en zachtblauwe kasten, waardoor hij goed afsteekt tegen de eetkamer of woonkamer. Het is een totaal gedifferentieerde ruimte, met verschillende materialen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: