Decoratie-ideeën

Versier het huis met boomstammen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De boomstammen werden in hun meest natuurlijke staat niet als iets decoratiefs beschouwd, maar we bevinden ons in een tijd waarin we allerlei trends tegenkomen, waarvan sommige verbluffend. Zoals het gebruik van boomstammen om ruimtes mee te decoreren. Het zijn bijna onbehandelde stammen, met hun natuurlijke uitstraling, die voor vele doeleinden worden gebruikt.

We hebben vooral boomstammen in verschillende maten om te dienen als de meest originele salontafels. Originaliteit is iets dat tegenwoordig in alle omgevingen wordt gezocht, en daarom vinden we hier enkele stammen in het midden van een modernewoonkamer, maar op zoek naar een actuele stijl en vooral natuurlijk, in contact met de buitenwereld.Wit en houttinten is een van de combinaties die we vandaag zien, en we zien ongetwijfeld dat ze in dit geval geslaagd zijn.

In deze kamer hebben ze ook hout gebruikt om alles een veel natuurlijkere touch te geven. Maar ze hebben het ook gecombineerd met andere materialen zoals wicker, die weer helemaal in de mode zijn. Het resultaat is een ruimte die modern maar tegelijkertijd heel natuurlijk is, met zijn planten, de boomstammen als bijzettafel en de rieten fauteuils. Een geweldig idee om een ruimte te creëren met tegelijkertijd rustieke en moderne accenten en een natuurlijke sfeer.

In dit huis hebben ze besloten om een geheel te maken tafel met een stam Een zeer originele tafel en ook heel bijzonder voor een werkruimte, voor een keuken of zelfs voor een eetkamer kamer. Er kunnen betere poten worden toegevoegd om het te ondersteunen, aangezien het zich in een werkruimte bevindt met slechts een paar schragen.Maar het idee is echt leuk voor elke ruimte. Vergeet dus niet om logboeken te zoeken om dit soort handige dingen te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: