Decoratie-ideeën

Hoe versier je een slaapkamer in Scandinavische stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Scandinavische stijl staat ook bekend alsScandinavische stijl en is geïnspireerd op de huizen in Noord-Europa, waar de eenvoud terugkeerde. Deze stijl zet zich in voor basics maar kwaliteit, met functionele maar mooie designmeubels, en met materialen die lang meegaan en grotendeels ecologisch zijn, zoals hout.

Deze keer zullen we zien hoe je een slaapkamer inricht met de Scandinavische stijl Tegenwoordig kan deze stijl worden gemengd met andere, zoals industrieel of vintage, hoewel de Scandinavische stijl meer puur is heel eenvoudig.Als je houdt van eenvoudig en natuurlijk, gok dan op deze trend in je huis.

In deSkandinavische stijl wat niet fout kan gaan is de kleur wit, die alles overspoelt. Lichte ruimtes met de basiskleur wit zijn het uitgangspunt voor deze stijl. Dan kunnen we een pasteltint toevoegen, of het contrast met zwart of grijs, maar meestal is wit de hoofdrolspeler. Iets wat het voor ons gemakkelijker maakt bij het decoreren, met een witte tint als basis, omdat we dan de kleuren kunnen toevoegen die we willen.

Deeenvoudige meubels met basisvormen zijn wat in stijl is. Maar als ze ook van licht hout zijn gemaakt of wit zijn geverfd, nog beter. Deze meubels zijn degenen die de boventoon voeren in de Scandinavische stijl. We kunnen het een vleugje kleur geven door de poten in pasteltinten te verven, een trend die steeds vaker voorkomt.

Wat betreft de prints, we kunnen ze toevoegen als we wat kleur en texturen willen. In dit geval worden de geometrische prints gedragen of symmetrieën, met wolken of sterren, bijvoorbeeld in het geval van kinderkamers. Deze prints zijn meestal in zwart-wit, of met een pasteltint ertussen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: