Decoratie-ideeën

Een boho chic appartement in Parijs

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De boho chic stijl is geïnspireerd door de bohemienwereld, de meest casual, met een zekere nomadische en hippiegeest, maar met een zekere chique en moderne essentie. Dit Parijse appartement heeft precies die boho chic stijl die zo populair is. Ze voegen kleurrijke en informele accenten toe, evenals vintage items die veel aanwezigheid en persoonlijkheid hebben, samen met andere modernere en actuelere stukken.

In dit appartement is het mogelijk om een kamer te vinden waar een leuke mix is. Dat kleurrijke vloerkleed vertelt ons over de boho touch Maar we zien enkele moderne metalen tafels en een vintage rieten stoel.Alles wordt met gemak toegevoegd zodat deze stijl de boventoon voert. Daarnaast zijn er artistieke accenten, zoals dat schilderij dat wat meer kleur in de kamer brengt. De fauteuils zijn vrij klassiek en eenvoudig, in grijze en bruine tinten.

In de slaapkamer vinden we een vintage open haard die opv alt met blauw lijstwerk, en met een grote spiegel ook met vintage accenten met die gouden lijst. Wit overspoelt alles, omdat het een toon is die veel licht geeft. En we vinden ook nog een schilderij dat een artistiek tintje geeft. Kleine stoelen in verschillende vormen en kleuren geven alles een ongedwongen sfeer.

In de keuken vinden we een mooie vloer met een geometrisch tegelpatroon two-tone met een zekere vintage touch. Daarnaast is het een moderne keuken, maar waarin ze dit vleugje kleur en patroon hebben toegevoegd om het een meer casual touch te geven, passend bij de bohemian wereld.In dit huis hebben ze de kleurrijke patronen van de vloer gemengd met die van de vloerkleden in de woonkamer. Deze mengsels zijn typerend voor de Boheemse wereld, waar veel kleur en vooral ingewikkelde prints zijn die tonen mengen zonder angst. Ze hebben zonder twijfel een zeer originele combinatie bereikt.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: