Interieur

Kleurrijke en erg vrolijke babykamers

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De babykamers zijn meestal gedecoreerd met klassieke tinten blauw en roze, of met zachte, neutrale tinten die rust brengen in de omgeving. Deze keer brengen we echter veel meer leuke en vrolijke ideeën. Met kleurrijke babykamers. Of het nu gaat om aangename pasteltinten of rijke kleuren zoals geel, deze kamers zijn heel bijzonder.

We houden van het idee om een babykamer te vullen met kleur, om het die leuke en vrolijke toets te geven. Die mooie gele ladekast heeft geweldige kleuren en geeft een intense toets aan de kamer.Aan de muren hebben ze ook kleur toegevoegd, met een nogal donkergroen dat contrasteert met de witte meubels.

Roze babykamer

De kleur roze is al een klassieker, maar de zachtere tint wordt altijd gebruikt In dit geval hebben ze gekozen voor een opvallend roze, met die gele ladekast die de oog veel aandacht en met witte meubels. Het kleurrijke vloerkleed met geometrische patronen voegt nog een vleugje kleur toe aan de kamer, hoewel kauwgomroze ongetwijfeld de hoofdrolspeler is.

Babykamer in pasteltinten

In deze babykamer hebben ze over het algemeen gekozen voor pasteltinten, met een vleugje intense tonen zoals geel. Het meubilair is in zachtroze, allemaal bijpassende eenvoudige vormen en houtkleurige poten.Diamantbehang in munttinten is een Scandinavische stijltrend die al in veel kinderkamers te zien is.

Babykamer in koude kleuren

Er zijn veel meer koude tinten dan het gebruikelijke blauw. Vandaag hebben we grijs, een trend die nooit uit de mode raakt, maar ook de kleur groen. In deze kamer hebben ze alles gemixt en we zien een hele mooie ruimte, met intense tinten op de muren en zachte tinten op het meubilair.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: