Decoratie-ideeën

Zara Home Hotel Collectie: Blauw

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Mediterrane lucht, de frisse stijl van de kust keert altijd terug in de lente en de zomer, en bij Zara Home weten ze dat. Dus in deze hotelcollectie die ze ons hebben laten zien, brengen ze ons niet alleen de kleur zwart en wit, twee grote klassiekers, maar ook blauw. Een serene toon die de zee oproept en die in deze collectie in verschillende tinten voorkomt.

We moeten zeggen dat in deze collectie zowel zwart als blauw gemengd zijn met wit, wat alles een fleurig tintje geeft. En ze voegen verschillende patronen in het textiel toe, waardoor we de mengsels krijgen waaraan we al gewend zijn.Kussens met een soort lijstwerk dat ons doet denken aan de Griekse stijl, en opnieuw doet denken aan de Middellandse Zee, en strepen, de eeuwige strepen die nooit uit de mode raken.

Deze collectie in blauwtinten wordt geleverd met veel en gevarieerde kussens met geometrische prints, met gemengde strepen en vormen afgewisseld met verschillende blauwtinten. Blauw en wit blijven ongetwijfeld de hoofdrolspelers, en dit zijn tinten die nooit uit de mode raken en elke zomer terugkomen.

We zien deze details niet alleen in de slaapkamer, maar Zara Home laat ons ook ideeën zien om de mediterrane toets aan onze woonkamer te geven Kleine kussens met strepen en vierkanten, sommige met een stoffen satijn, die weer een trend wordt, en dat mooie blauw-witte vloerkleed.

Op de eetkamertafel mogen we deze prachtige collectie ook zo blauw toevoegen. En het is ideaal voor eetkamers buiten, om het een zomers en matrozen tintje te geven. Van het tafelkleed tot de bijpassende tafellopers en servetten, met semi-transparant blauw-wit servies, alles past bij deze frisse mediterrane toets.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: