Decoratie-ideeën

Zara Home Hotel Collectie: wit

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In deze Hotel collectie van Zara Home hebben ze gekozen voor tinten die basic zijn in het dagelijks leven, waarbij kernwit natuurlijk niet mocht ontbreken. Deze tint is ideaal voor winter en lente, want wit geeft licht aan alle ruimtes en past altijd in elke omgeving of stijl.

Als we niet te ingewikkeld willen worden, kunnen we de inspiratie hiervan volgen Hoteltrend en dit voorjaar wit toevoegen aan de slaapkamer en andere kamers. Het is iets heel veelzijdigs, want als we er een twist aan willen geven en we de simpele witte kleur beu zijn, kunnen we kleuraccenten toevoegen met accessoires zoals kussens of dekens.

Voor de slaapkamer hebben we wat textiel in volledig witte kleur We weten dat we een zeer lichte slaapkamer zullen hebben, maar de texturen van de verschillende stoffen helpen ook om een beetje te spelen , met afwerkingen en borduurwerk. Mixen is altijd gebruikelijk geweest in de collecties van Zara Home, al gaat het om het mixen van elementen met dezelfde stijl of met iets gemeenschappelijks, in dit geval de kleur wit.

In deze collectie vinden we ook kleine details waarmee we veel hoeken van het huis kunnen decoreren met nucleair wit. Vazen in effen wit en met textuur om de kleurrijke lentebloemen nog meer te laten opvallen, schalen om kaarsen toe te voegen, glazen in dekkend wit en flessen. Allemaal passend in dezelfde basistint. Deze details dienen zowel voor de salontafel in de woonkamer als voor een plank of voor de slaapkamer.

Op deze tafel vinden we servies, tafelkleden en accessoires waarbij alles wit is. Voor wie van de mediterrane stijl houdt, dit is hun Hotelcollectie, want zelfs het bestek is deze keer wit.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: