Decoratie-ideeën

Zara Home Hotel Collectie: Zwart

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Zara Home blijft ons verrassen met collecties voor deze lente-zomer 2023 Bij deze gelegenheid hebben ze zich laten inspireren door de functionaliteit van hotels om ons een collectie te laten zien die is geïnspireerd door drie kleuren, wit, zwart en blauw. Een weddenschap die gegarandeerd succes heeft, omdat het om klassieke tonen gaat die niet uit de mode raken.

Deze keer beginnen we met zwart, wat gemengd is met veel wit om het licht te geven. In deze collectie zien we van alles voor in huis in textiel en kleine accessoires, zoals Zara Home ons gewend is.Ideeën voor de eetkamer, slaapkamer en woonkamer.

Als er iets is dat we geweldig vinden aan deze eetkamer, dan zijn het die originele stoelen met zwarte en witte strepen. We vinden eenvoudig servies, in zwart en wit, met elegante zwarte glazen en kleine details zoals die fonteinen. Het is een basisformule, maar het werkt altijd.

In de slaapkamer zien we enkele zwart-witte lakens, maar ze roepen de tropische stijl op met die palmbomen op de meest verfijnde manier. Dit herinnert ons eraan dat dit een collectie is die is ontworpen voor zomer en lente. De mix van zwart en wit is in ieder geval een klassieker die het hele jaar door te gebruiken is.

In deze collectie vinden we allerlei details, met kleine kussentjes die handig zijn voor de slaapkamer of de woonkamer.Ze hebben verschillende prints, met ruiten, strepen of tropische bladeren, maar ook eenvoudige effen tinten, hoewel wat wordt gedragen de mix is. Dit textiel en dekens zijn zeer veelzijdig en we hebben ze altijd in huis nodig.

Bij Zara Home kun je niet zonder doen kleine decoratieve details om de collecties compleet te maken. Lijsten voor foto's, vazen of decoratiestukken die we op de nachtkastjes, op de plank in de woonkamer of in de eetkamer kunnen zetten, zodat alles bij elkaar past.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: