Interieur

Een witte keuken die dienst doet als fotostudio

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Alles is wit in de indrukwekkende keuken die we je vandaag laten zien. Het heeft hoge plafonds versierd met witte balken, witte bakstenen muren en witte betonnen vloeren. Het is een grote witte keuken die we zowel in een urban loft als in een groot landhuis konden vinden, maar waar hij ook niet bij hoort.

Gelegen op de bovenste verdieping van een oude fabriek in Oost-Londen, is de keuken niets meer dan een fotostudio die profiteert van een bevoorrechte oriëntatie.Met oriëntatie op het noorden en het zuiden, grote ramen en bestudeerde lichtpunten, is het beschikbaar voor workshops, evenementen of opnames.

Studio 8A is een fotostudio met een volledig ingerichte keuken Het heeft een keukenfront, een kookeiland, een werkstation en een lange eettafel, zoals te zien in de foto's van Rye London. Het heeft ook een kleine rustruimte bij de ingang, die u kunt zien als u besluit de website te bezoeken.

Er ontbreekt niets in deze keuken/studio. De lange achterwand is gebruikt om een grote keuken uit te lijnen met een grill en oven en een spiraalstenen spoelbak met een koperen kraan. Ik hou van de gemagnetiseerde meshouder die we bij de gootsteen vonden, jij ook? Ook het industriële karakter van de pantryruimte met RVS als hoofdrolspeler.

Wat de stijl van de keuken betreft, zouden we kunnen zeggen dat deze is geïnspireerd door Scandinavisch design. Het is een lichte en minimalistische keuken die is ingericht met strakke meubels . Niets lijkt misplaatst en geen enkel element v alt er op een voor de hand liggende manier in op. Alles lijkt in balans te zijn.

Vind je deze grote witte keuken leuk? Ik zou het natuurlijk niet erg vinden als het van mij was. Ik zou geen gebrek aan ruimte hebben.

Fontein - Rye London

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: