Interieur

Bruin beddengoed om de slaapkamer aan te kleden

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Bruin is geen gebruikelijke kleur in de slaapkamer en toch is het een geweldig alternatief, zoals blijkt uit de afbeeldingen die we vandaag hebben geselecteerd. Het is een kleur waarmee je gemakkelijk een mannelijke touch geeft aan de slaapkamer; maar die we ook kunnen toepassen in dames- en kinderkamers.

Hetbruine beddengoed wordt normaal gesproken spaarzaam gebruikt. Het idee is om te wedden op een enkel textielelement in deze kleur: een dekbedovertrek, een lichte deken, een deken of wat kussens. Vervolgens combineren we dit, afhankelijk van de stijl en het karakter dat we zoeken, met anderen in wit-, grijs- of blauwtinten.

Blauw is een veel voorkomende kleur om mannelijke slaapkamers te decoreren. Een paar maanden geleden hebben we je laten zien hoe je het kunt combineren, weet je het nog? We praten dan over wit, grijs of zwart als gebruikelijke metgezellen, maar niet over bruin. En dat zal niet zijn omdat er geen afbeeldingen zijn om deze combinatie te illustreren.

Bruin, blauw/grijs en wit vormen een zeer terugkerende tandem als het gaat om het inrichten van mannelijke slaapkamers. Slaapkamers die over het algemeen donkere muren hebben en die kiezen voor een verfijnde industriële stijl. Het is gebruikelijk om lampen en lampen met een metalen kap te vinden, meubels die oude industriële lockers en/of koffers imiteren .

Het lijkt erop dat we alleen bruin beddengoed kunnen gebruiken om mannelijke slaapkamers te decoreren en dat is niet zo.We kunnenvrouwelijke slaapkamers creëren met deze kleur. Als? Geef de slaapkamer meer licht en combineer bruin met wit, roze of intensere blauwtinten zoals indigo.

Het is merkwaardig om te zien hoe in slaapkamers met een meer vrouwelijk karakter bruin wordt geïntroduceerd uit textiel met een algemeen patroon Het is een manier om het beeld dat deze kleur uitstra alt te verzachten. Bovendien worden in deze gevallen meestal minder intense bruintinten, met minder rood, en matte kleuren gebruikt.

Hou je van bruin beddengoed om de slaapkamer aan te kleden?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: