Decoratie-ideeën

Ideeën om te versieren met kurk

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als we denken aan de kurk, nemen we allemaal als referentie die kleine bordjes in de studieruimtes waar je dingen met punaises op kunt zetten. Dit is een materiaal dat warmte geeft en ook nog eens duurzaam is. Tegenwoordig wordt het zelfs op muren en plafonds gebruikt om een nieuwe textuur en een speciaal tintje te creëren.

We laten je enkele ideeën zien om te decoreren met kurk Van grote panelen tot kurkvloeren voor een kamer. Met dit materiaal kun je texturen maken en we hebben ook die warme tint die lichtbruin is.Bovendien is de kurk die op deze oppervlakken wordt gebruikt van betere kwaliteit en is deze zelfs gemakkelijk schoon te maken.

Het plaatsen van kurken in de badkamer kan een groter gevoel van warmte geven. Bovendien biedt deze kurk op de muren de meest uiteenlopende texturen. Van enkele vierkanten in verschillende kleuren tot de minitegels met dit ongebruikelijke materiaal. Het is een natuurlijk en recyclebaar materiaal dat ook perfect samengaat met andere materialen in deze stijl, zoals riet of hout.

De muren van het huis kunnen kurk als hoofdrolspeler hebben en kunnen elke stijl gebruiken. De natuurlijke stijl is in deze gevallen echter het populairst. Planten en houten meubels toevoegen is een goed idee.

In deze ruimtes hebben we een kurkvloer, die verschillende aspecten kan hebben. Aan de ene kant lijkt het op parket, maar dat is het niet, en aan de andere kant creëren ze een vloer met geometrische patronen die een duidelijke vintage uitstraling hebben. Kurk kan ongetwijfeld een leuk materiaal zijn.

Deze kurken vervullen de functie die ze altijd hebben, maar dan in een veel groter formaat, ze beslaan zelfs de hele muur. Voor de kantoorruimte is het een ander idee. We zullen tegelijkertijd een creatieve en decoratieve ruimte hebben.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: