Decoratie-ideeën

Munt en Citroen, nieuwe trend van Maisons du Monde

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De zomer is begonnen Maisons du Monde Het bedrijf heeft geanticipeerd op wat de decoratietrends voor het komende seizoen zullen zijn. Een van degenen die het meest onze aandacht heeft getrokken, is "Mint en Citroen". Een verfrissend voorstel, met twee mooie sorbettinten: munt en citroen.

Maisons du Monde biedt ons een grote verscheidenheid aan meubels en objecten van "Mint en Citroen" decoratie, zodat we deze trend gemakkelijk kunnen aanpassen aan ons huis, wat de stijl hiervan ook is. Als de zomer jouw favoriete seizoen is, zal deze kleurencombinatie je er 365 dagen per jaar van laten genieten.

Genieten van een Mojito terwijl je ontspant in de zon is iets wat we alleen in de zomer kunnen doen.Dit is het beeld dat Maisons du Monde oproept in zijn nieuwe trendboekje wanneer het de combinatie voorstelt van citroen- en muntkleuren Heldere kleuren die we in elke kamer van ons huis kunnen toepassen.

Er zijn vier kamers die Maisons du Monde inricht met deze trend: woonkamer, keuken, terras en kinderkamer. Naast deze verfrissende kleurencombinatie hebben ze allemaal een esthetiek van vintage Scandinavische stijl, waarin textiel en keramiek een hoofdrol spelen.

De ladekasten, bijzettafels en krukken die Maisons du Monde ons aanbiedt in de nieuwe collectie "Mint & Lemon" zijn fantastisch om elke hoek kleur te geven. Als we echter op zoek zijn naar een tijdelijke en omkeerbare decoratie, is wedden op textiel en kleine accessoires waarschijnlijk de beste optie om ons huis op te frissen.

De collectie is erg breed, dus u zult geen probleem hebben om geschikte voorstellen te vinden voor een of andere kamer. Voorstellen die ook zuinig zijn, precies zoals we je wilden laten zien in deze laatste afbeelding. De trend Mint en Lemon is hier om je interieur op te frissen. Haast je en ontdek het bij Maisons du Monde!

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: