Decoratie-ideeën

Tips voor het kiezen van behang voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De wallpaper is een van de elementen die de laatste tijd het populairst is geworden, en het is dat we voor een perfecte aanvulling voor huisdecoratie staan. Het behang kleedt de muren om allerlei redenen en helpt ons om elke kamer in huis een ander tintje te geven. Maar als het tijd is om het in de winkel te kiezen, rijzen er natuurlijk twijfels.

Wanneer we het behang kiezen moeten we rekening houden met het type decoratie dat we hebben. Niet alleen de stijl is belangrijk, maar ook de tinten en patronen die we in ander textiel in dezelfde ruimte kunnen hebben.Zodat wanneer we thuiskomen met het behang het niet botst.

Het eerste dat we moeten doen voordat we het behang kiezen, is de muren meten om te weten hoeveel we nodig zullen hebben, een paar meter extra nemen zodat er iets over is voorbij voor het geval dat. Bovendien kunnen we een foto van de kamer maken om alle details te onthouden wanneer we naar de winkel gaan om het behang te kopen. Met deze afbeelding kunnen we zien of het behang waar we voor staan past bij de decoratie die we hebben.

In het geval we alle elementen van de kamer gaan veranderen, kunnen we het bijpassende behang en textiel op dezelfde dag kopen, zodat ze allemaal bij elkaar passen. Het is zelfs mogelijk om stoffen te kopen om thuis de bekleding te maken, zo zullen alle meubels en details in harmonie zijn.

Aan de andere kant moeten de combinaties er goed uitzien.Met andere woorden, het is beter om effen textiel toe te voegen als we een behang gaan plaatsen met een zeer opvallende en gemarkeerde print, zoals grote bloemen of geometrische prints, die de hoofdrolspelers zullen zijn . Als we kiezen voor iets eenvoudigers, zoals stippen of strepen, kunnen we het wagen om het te mengen met andere patronen, zoals vierkanten, voor een zeer origineel effect.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: