Decoratie-ideeën

3 ideeën om een ​​gedeelde kamer in te richten

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In veel gevallen hebben we niet genoeg ruimte om individuele kamers te maken voor alle kinderen in huis, en moeten we onze toevlucht nemen tot gedeelde kamers Het is allemaal veel moeilijker , omdat je in een kleinere ruimte alles moet inbouwen wat je nodig hebt om ze comfortabel te maken en ruimte om dingen op te bergen.

Daarom gaan we je drie basisideeën geven voor het inrichten van een gedeelde kamer Het is gemakkelijk als we duidelijk zijn over wat belangrijk is en wat we moeten vermijden. Er zijn trucs om deze ruimtes erg nuttig en ook goed ingericht te maken, en dat alles zonder al te ingewikkeld te worden.

Bed of stapelbed

Dit is een groot dilemma, maar de waarheid is dat we elk van de twee opties kunnen gebruiken. We kunnen de eenpersoonsbedden tegen de muren zetten, zodat ze minder ruimte innemen. Als er heel weinig ruimte is, zal het natuurlijk nodig zijn om het stapelbed te gebruiken, waarmee we veel meer vierkante meters besparen. Er zijn veel oplossingen in de huidige bedden, met stapelbedden die ook opbergruimtes hebben zoals planken of bedden met lades eronder. Een uitschuifbed is ook een goede optie, omdat het overdag onder het andere bed kan worden weggestopt.

Opslagruimte

Als er iets niet mag ontbreken in een gedeelde slaapkamer, dan is het de opbergruimte En dat is dat er twee keer zoveel spullen moeten worden opgeborgen. We moeten denken aan ingebouwde kasten, een plank aan de muur en andere oplossingen die niet veel ruimte innemen.Ook de banken met lades en ruimte eronder om spullen op te bergen. Dit type meubel dat meerdere dingen dient, is erg handig.

Gedeeld bureaublad

Aangezien je waarschijnlijk in je kamer moet studeren, kunnen we een hot desking creëren. Een grotere tafel, waarin we de ruimtes afbakenen met de decoratieve details, en twee stoelen. Er is niet veel meer voor nodig.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: