Decoratie-ideeën

Meccano-meubels maken zoals in de kindertijd

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We herinneren ons allemaal de leuke bouwspellen van Meccano uit onze kindertijd, waarin we stukjes en schroeven hadden om alles naar wens aan elkaar te koppelen. Dit gaf ons de mogelijkheid om meerdere ontwerpen te maken met verschillende stukken, en hetzelfde geldt voor de meubels die zijn ontworpen vanuit dit spel, de Meccano-meubels.

Dit spel had eenvoudige montage van de stukken, verschillende stukken en vormen, en schroeven om ze samen te voegen. Ze kwamen ook met verschillende kleuren, dus de combinaties waren eindeloos. Welnu, hetzelfde gebeurt met deze meubelstukken, die eenvoudig in elkaar te zetten zijn met schroeven die in elk meubelstuk kunnen worden gebruikt om telkens nieuwe dingen te maken of om ze opnieuw aan te passen aan onze behoeften.

Deze collectie verscheen en liet niemand onverschillig. Het zijn ongetwijfeld zeer originele meubels, die ons doen denken aan de assemblages die we als kinderen maakten met Meccano-speelgoed Er verschijnen verschillende combinaties, maar er kunnen er nog veel meer ontstaan door de creativiteit van mensen. Eén poot kan bijvoorbeeld gebruikt worden voor zowel een tafel als een kruk.

Deze collectie heeft niet alleen een paar verschillende meubelstukken met tot 20 verschillende modules en met 9 kleuren om uit te kiezen om de stukken te mixen. Het schilderen van de meubelen is geschikt voor buiten, zodat het meubelen zijn die in elke omgeving gebruikt kunnen worden. Ze zijn gemaakt van metaal, dus het zijn echt stevige meubels.

Een van de meest geschikte stijlen om een van deze stukken toe te voegen, is de industriële. Het heeft alle stijl van functioneel industrieel meubilair, en metaal is het materiaal bij uitstek in deze trend.We staan ongetwijfeld voor een heel origineel idee om de hoeken van het huis te kunnen versieren. Hoewel we in plaats daarvan warmte zouden moeten toevoegen met textiel om de kou van metaal tegen te gaan.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: