Decoratie-ideeën

Leer op meubels reinigen en verzorgen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Hoewel we tegenwoordig het kunstleermateriaal hebben om leer te imiteren, is de waarheid dat we weten dat een bank of een stuk leer veel langer meegaat dan een imitatieleer, dus investeren we meestal meer in deze lederen meubels, vooral als het grote klassiekers zijn, zoals een Chester-bank.

Leer is een materiaal dat veel weerstaat, en is ook gemakkelijk te onderhouden, maar tegelijkertijd moeten we er wat basiszorg voor in acht nemen. We gaan je een paar ideeën geven om leer in meubels schoon te maken en te verzorgen. Een goed verzorgd materiaal kan vele jaren meegaan en zelfs van generatie op generatie worden overgedragen.

Veeg schoon

Hoewel we gewend zijn stof te verwijderen met een stofzuiger op stoffen fauteuils, is de waarheid dat in het geval van leer de beste manier om elke week of twee weken stof te verwijderen licht vochtig is stof Het mag nooit nat zijn, omdat leer beschadigd raakt als het te nat wordt. Een licht vochtige doek zal echter het stof vasthouden en zal het leer niet beschadigen.

Vlekken verwijderen

Als er iets op de bank v alt, moeten we proberen het op te vangen met papier zoals keukenpapier. Zodra de vloeistof niet is binnengedrongen, kunnen we reinigen met specifieke zepen en wassen voor het reinigen en verzorgen van dit type meubelen. We mogen nooit wrijven, omdat we het leer kunnen beschadigen en de vlek verder kunnen laten doordringen. Over het algemeen absorbeert leer niet zoals stof, maar als de vlek hard wordt, is het moeilijker te verwijderen.

Gebruik specifieke producten

We moeten altijd specifieke producten gebruiken voor leer. Zowel bij het reinigen als bij het bevochtigen. Er zijn speciale wassen om de huid te hydrateren, zodat het leer niet uitdroogt en barst en bederft.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: