DIY

Gerecyclede gloeilampen in originele siervazen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Een week geleden ontdekten we hoe de plantenwereld ook trends begrijpt. Dus we hebben je drie soorten potten laten zien die erg prominent aanwezig zijn in binnenruimtes, herinner je je ze nog? Vandaag willen we nog een voorstel aan die lijst toevoegen, waarschijnlijk het origineelste.

Gloeilampen recyclen en er kleine vaasjes van maken is een trend die niet onopgemerkt blijft. Er zijn talloze doe-het-zelvers die ons leren hoe het moet. Simpele projecten waarbij het niet zozeer om het stap voor stap gaat, maar om het idee zelf.Als je een bepaalde hoek van je huis charmant wilt inrichten, is dit misschien een goed voorstel.

De gloeilampen zijn stukjes glas met een vorm die niet veel lijkt op die van sommige vazen of vazen. Dus waarom zou u ze niet als zodanig gebruiken? Om uitgebrande gloeilampen als vazen te hergebruiken, hoeven we alleen maar de metalen knop van een uitgebrande gloeilamp door te snijden en de binnenkant voorzichtig leeg te maken.

Eens geleegd, hebben we een open en schone container waarin we verschillende planten kunnen introduceren. Een vaas met slechts één verschil: het ontbreken van een plat oppervlak waardoor we hem kunnen plaatsen waar we willen staan zonder bang te hoeven zijn dat hij omv alt. En op dit punt zullen we creatief moeten zijn.

We kunnen een touwtje gebruiken, het rond de lamp wikkelen en het later aan de muur hangen.Het is een van de meest populaire voorstellen; brengt een charmant Boheems tintje aan elke hoek. We kunnen dezelfde techniek ook gebruiken en inlijsten, zoals weergegeven in de laatste afbeelding.

Maak voeten van draad of houten steunen om de bol verticaal te houden is ook niet erg moeilijk. Als de lamp eenmaal is gerepareerd, hebben we verschillende mogelijkheden. De eerste is om hem gedeeltelijk met water te vullen en er snijbloemen of klimop in te doen. De tweede, gebruik het als een terrarium, gebruik wat stenen, een beetje aarde en kleine cactussen die gemakkelijk te kweken zijn.

Vind je dit idee leuk?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: