Decoratie-ideeën

Hardcore Romantics, de meest romantische collectie van Primark

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De firma Primark verrast ons met kleine thematische collecties in haar thuissectie. Ze hebben altijd nieuwe thema's om de hoeken van het huis te versieren, vooral als we het hebben over de slaapkamer, waar textiel zo belangrijk is. In dit geval hebben ze de collectie Hardcore Romantics uitgebracht, geïnspireerd op een kleurrijke wereld vol eenhoorns en regenbogen.

Dit is een collectie vol romantische geest met een vleugje kinderen en fantasie. Niet te missen zijn de vrolijke kleuren, ideaal voor de komst van de lente, maar ook de kleine details met leuke printjes.We vinden een beetje van alles in deze collectie zo vol leven en vreugde, met een romantisch tintje maar vooral leuk.

Om je kamer opnieuw in te richten kun je detextieldetails uit de Primark-collectie kopen. Kussens en dekbedovertrekken vol regenbogen en wolken, met kleuren variërend van roze tot lila of blauw en geel. Het is een collectie waarin een intense kleur zit.

In deze leuke collectie waar roze de hoofdrol lijkt te spelen, hebben we ook enkele interessante decoratieve details. Sommige lijsten om foto's te plaatsen en ook een eenhoorn met lichtjes om alles zwak te verlichten. Bijpassend vind je de kussens en andere kleine details.

In deze collectie zit van alles een beetje. Ze kunnen Primark niet passeren zonder ons ontbijtoplossingen te brengen, met een paar geweldige kopjes vol fantasie en positivisme. De kleuren en patronen ontbreken niet. En voor de slaapkamer of ontvangstruimte, een prachtig en origineel vloerkleed met lippen, ook in fuchsia roze dat de collectie vult.

Er zijn nog veel meer details. Ook wat betreft papier voor tieners in huis. Van pennen tot mappen en leuke notitieboekjes. En er is geen gebrek aan glazen om koffie en andere dranken stijlvol van de ene plek naar de andere te brengen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: