Decoratie-ideeën

4 sleutels om thuis de Scandinavische stijl te bereiken

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De Scandinavische stijl is een van de meest gewilde trends geworden als het gaat om het inrichten van ruimtes. Het is ongetwijfeld een heel mooie manier om het hele huis te decoreren, en het creëert heldere en verfijnde omgevingen dankzij de eenvoudige toetsen. In dit geval geven we je vier duidelijke ideeën om je op weg te helpen in de Scandinavische trend.

Als je een ruimte gaat inrichten met Noordse stijl weten we dat je ongetwijfeld gelijk zult hebben, want het is een fris en actueel idee. Het is geïnspireerd op de huizen van Noord-Europa, waarin helderheid en functionele en eenvoudige ruimtes worden gezocht, met een terugkeer naar het meest natuurlijke en basic, maar met stijl en elegantie.

Zwart-wit

Zwart en wit is een van de meest mythische combinaties van de Scandinavische stijl. Het is in feite de stijl die ervoor heeft gezorgd dat deze sobere combinatie ons interessant en leuk lijkt. In deze stijl spelen we met vormen en patronen om textuur en originaliteit te geven aan zwart en wit.

Minder is meer

De Scandinavische stijl is eenvoudig en functioneel Er wordt gezocht naar meubels met rechte en zachte lijnen, en zonder al te veel ornamenten. De ruimtes bereiken echter niet de eenvoud van het minimalisme, in plaats daarvan wordt gezocht naar details om ze warmer te maken, zoals houten meubels of pooltextiel en geometrische prints.

Pasteltinten

Als we een toon willen toevoegen aan de Scandinavische omgeving, dan is het die van de pasteltinten. In deze omgevingen, waar een serene en lichte ruimte wordt gezocht, worden de zachtste tinten gebruikt. Hoewel wit altijd de hoofdrolspeler moet zijn.

Licht hout

Wat de meubels betreft, er is een terugkeer naar hout, maar in zijn lichtere en meer natuurlijke kleur, zonder glitter en verf. De natuurlijke touch is verzekerd met dit meubel.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: