Decoratie-ideeën

Huis met berg- en rustieke stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Dit huis ligt in de bergen en heeft ongetwijfeld de typische stijl vastgelegd van deze gebieden waar de temperaturen vaak lager zijn. Hij heeft een leuke mix van etnische, rustieke en bergaccenten gecreëerd om knusse en originele kamers te creëren, maar ook modern en vol goede ideeën.

In dit huis in landelijke stijl zien we een kamer vol hout, van de vloeren tot aan de muren, en die grote kolommen. Er zijn ook natuurlijke planten en een schommelstoel van hout in de puurste rustieke stijl. We houden van textiel, dat zorgt voor veel warmte.Ze hebben verschillende kleuren en etnische prints, en ze vormen ook een geweldige mix om de sfeer ongedwongen en creatief te maken.

In het bovenste gedeelte van het huis zien we hoe ze profiteren van de ruimtes om verschillende ruimtes te creëren. De badkamer is een lichte plek, met een groot raam met uitzicht op de bergen en een vintage vrijstaand bad. We blijven accenten zien van hout en textiel met etnische prints. Op dezelfde manier hebben we dit textiel in de speeltuin, een plek met een grote pooltafel en sterkere kleuren.

In de slaapkamer zien we de houten meubels en een zeer originele vintage rieten schommelstoel. Ook hier hebben ze veel verschillende soorten textiel gemixt, met vloerkleden en beddengoed. Er zijn veel dekens met verschillende patronen die de hele kamer een geweldige kleur geven.Door het hele huis zien we de vloeren en muren bedekt met hout, om de look van een berghut te creëren.

Er zijn nog veel meer interessante hoekjes in dit huis. Een kleine kamer met een open haard en nog meer rieten stoelen, met verschillende meubels en stoffen in een ruimte vol hout. Buiten is er een ruimte met een open haard en een terras met rustieke houten tafels en stoelen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: