Decoratie-ideeën

Een huis ingericht in een natuurlijke stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Geconfronteerd met stijlen die te gedefinieerd zijn en vol kleur en details, vinden we een heropleving van de natuurlijke stijl. Een stijl die zoekt eenvoud zonder pretenties, natuurlijke tinten in serene omgevingen waar ornamenten planten kunnen zijn of details met materialen zoals hout of riet.

Dit huis heeft een heel natuurlijke stijl in zijn kamers en gebruikt zachte tinten, zoals grijs, wit of lichtblauw, en ook stoffen zoals katoen. Ook gebruiken ze houten meubels en natuurlijke planten in huis.Het eindresultaat is een huis met een heel natuurlijke en eenvoudige stijl, iets waar steeds meer vraag naar is.

In deze slaapkamer hebben ze ook effen tinten gebruikt, met een bed dat textiel biedt in verschillende tinten blauw, de meest serene toon, en die ons aan water doet denken. Daarachter bevindt zich een origineel hoofdbord van hout, met een rustieke uitstraling. Andere houten accessoires en twee eenvoudige moderne lampen maken de slaapkamer compleet.

In het eetgedeelte vinden we de dezelfde eenvoud in tinten, met een houten tafel met basisvormen en enkele houten en rieten stoelen. Wicker zal dit jaar ongetwijfeld een van de materialen zijn, zoals we het al in veel omgevingen hebben gezien, als hoofdrolspeler.

In de woonkamer zien we ook enkele natuurlijke kleuren, met veel wit om lichte, ruwe, grijze en blauwe tinten te geven. Het hout in zijn natuurlijke kleur geeft alles veel warmte, en we zien meer kleine details, zoals de rieten mand en de gebreide poef.

In dit kleine hoekje van ontspanning vinden we een fauteuil bekleed met wit katoen, een originele houten tafel en nog een rieten mand die als opbergruimte dient. Een eenvoudige maar zeer gezellige ruimte.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: