Interieur

Blauw en grijs om de kinderkamer te versieren

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!


Er zijn kleurencombinaties die heel goed werken in kinderkamers, we hebben je er al over verteld. Blauw en grijs vormen ongetwijfeld nog een van hen. Het zijn kleuren die ook met het kind kunnen meegroeien en een meer volwassen kamer kunnen aankleden zonder aan geldigheid te verliezen.

We kunnen heel verschillende resultaten bereiken door met verschillende tinten van beide kleuren te spelen. Een lichtgrijs geeft ons, als hoofdkleur, meer helderheid. De kamers die grijs gebruiken op muren en beddengoed en blauw reserveren voor accessoires en accessoires zijn het populairst.

Grijs is een kleur die de afgelopen tien jaar een grote aanwezigheid heeft gekregen in onze huizen. In kinderslaapkamers,is het gebruikelijk om het in verschillende uitvoeringen te vinden, gecombineerd met onder andere roze, oranje, geel, wit, blauw en/of zwart. Weinigen verslaan hem in veelzijdigheid.

Het kiezen van lichtgrijs als hoofdkleur is de beste keuze als we helderheid willen verkrijgen. Gecombineerd met wit geeft het ons een frisse basis waarin het extreem eenvoudig blauw te verwerken. We kunnen het doen door middel van textiel en/of kleine decoratieve accessoires: lakens, dozen, bureaulampen

De verschillende blues waaruit we kunnen kiezen, zullen ons heel verschillende omgevingen opleveren. Pruisisch blauw geeft ons een serene omgeving ideaal om in slaap te vallen en geschikt om ons te concentreren.Middentonen zoals indigo, kob alt of middernacht zullen blauw meer op de voorgrond plaatsen en bijdragen aan het creëren van meer jeugdige omgevingen.

We mogen cyaan en turkoois niet vergeten, zeer geschikte voorstellen om een "levendige" noot toe te voegen aan de slaapkamers van de kleinste leden van het huis. Waar het spel nog steeds belangrijk is, zijn deze kleuren fris en genereus, zoals je kunt zien op sommige van onze afbeeldingen.

Heeft u liever blauw als hoofdkleur? Dan moet u er rekening mee houden dat u geen erg donkere toon kiest of deze niet op alle muren aanbrengt, als je wilt niet dat het de kamer te donker maakt. Blauw en grijs, vind je deze kleurencombinatie leuk om de kinderkamer mee te decoreren?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: