Decoratie-ideeën

Versier de slaapkamer met textiel in boho-stijl

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

De boho-stijl is een stijl waar we van houden vanwege hoe casual en vol patronen en kleuren het is. Geconfronteerd met de trend van de Scandinavische stijl die niet stopt met groeien, hebben we andere stijlen die het tegenovergestelde zijn, waar we ons kunnen laten meeslepen door overtollige kleuren en prints vol kleine details.

Boho-stijl is geïnspireerd door de bohemian en hippiewereld, en ook alles wat exotisch is, dus we hebben veel om uit te kiezen. In dit geval gaan we enkele ideeën bekijken om de slaapkamer te decoreren met textiel in Boheemse stijl.Sommige soorten textiel kunnen de stijl van een eenvoudige kamer volledig veranderen, dus let op de ideeën.

Als je een bohemian touch in je kamer wilt, hoef je alleen maar textiel zoals deze toe te voegen. Zoals je kunt zien zijn de kamers eenvoudig, met een bepaalde vintage touch, maar het geeft een totaal andere twist met dit beddengoed vol patronen en kleuren in allerlei soorten. In boho-textiel zien we tinten zoals geel of oranje tot roze, lila of blauw, er is een breed scala aan mogelijkheden met deze prints.

In deze slaapkamer vinden we textiel vol details, texturen en kleuren. Van een vloerkleed met ruiten en warme kleuren tot kussens met een patroon en een deken met gekleurde kwastjes. De poefs aan het voeteneinde van het bed zijn ook erg kleurrijk en lijken gemaakt te zijn van natuurlijke materialen zoals wol.

In dit huis vinden we wat bohemien textiel dat een bepaalde etnische touch heeft, omdat alles in zo'n nonchalante stijl gemengd is. In dit geval wilden ze overal veel meer warmte aan toevoegen, dus het textiel gebruikt veel aardetinten en rood. De rest is in witte tinten om de intensiteit van dit textiel in boho-stijl te verminderen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: