Interieur

Een leeshoek in de keuken. Hoe is het te krijgen?

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Toen ik klein was, bracht ik vele uren door in de keuken. Ik raakte eraan gewend om zowel huiswerk te maken als te studeren in de keuken terwijl mijn moeder kookte. De keuken was de warmste ruimte in huis en ook de meest gastvrije. Vandaag gebruik ik nog steeds de keuken omte lezen, ook al heb ik geen eigen leeshoek.

Elke liefhebber van koken en lezen zou graag willen genieten van ruimtes zoals degene die we je vandaag laten zien, heb ik het mis? Leeshoeken waar we kunnen gaan zitten om te lezen onder het genot van een glas wijn of koffie.Een bank en een ruimte om wat boeken op te bergen, is alles wat we nodig hebben.

Het is niet ingewikkeld om een hoek in de keuken te creëren die geschikt is om te lezen. Wat hebben we nodig? is de eerste vraag die we onszelf moeten stellen. Het is essentieel om een comfortabele stoel of bank te hebben om op te zitten, een kleine opbergruimte om boeken op te bergen en goede verlichting.

Hoe kunnen we deze leeshoek comfortabeler maken? Op dit punt zullen we de behoeften van elk moeten onderzoeken. Er zullen mensen zijn die liever lezen met hun benen gestrekt en er zullen er niet aan denken om een boek op te pakken zonder een kopje koffie ernaast. In het laatste geval zullen we een tabel moeten toevoegen aan de essentie.

Deze hoek hoeft niet exclusief voor lezen te zijn.We kunnen een ruimte aanpassen gemaakt voor een ander doel om deze activiteit ook uit te voeren. Een paar keukenstoelen vervangen door een bank waar we comfortabel aan tafel kunnen zitten om te lezen, is misschien een goed idee.

Zoals je op de afbeeldingen kunt zien, kun je ook gebruikmaken van de ruimte onder de trap of een raam om een aangename ruimte te creëren. Houd er rekening mee dat je ook opbergruimte nodig hebt. Dit bereik je door te kiezen voor een bank met opbergruimte of door enkele planken aan de muur te verwerken.

Hou je van het ontwerp van deze keukens die zijn aangepast om van lezen te genieten?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: