Decoratie-ideeën

Originele en moderne douchegordijnen

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Als je het leuk vindt je badkamer te renoveren af en toe, is er geen beter idee dan een paar accessoires te veranderen. Een nieuw tapijt, wat bijpassende handdoeken en natuurlijk een prachtig speciaal en origineel douchegordijn, zoals degene die we je gaan laten zien en je hebt al een meer innovatieve ruimte.

Als je van originele dingen houdt, mag je de gordijnen van de firma H&M met dieren niet missen. Wat foto's van gestempelde dieren, wat olifanten of wat paarden in zwart-wit en je hebt al heel bijzondere gordijnen en die worden natuurlijk het centrale aandachtspunt in de badkamer thuis.Maar we hebben meer ideeën als je de badkuip wilt vernieuwen met een van deze gordijnen.

Douchegordijnen in donkere tinten

Als je van donkere tinten houdt, zijn deze gordijnen ideaal om te mengen met kleuren zoals roze, in het geval van grijze gordijnen. Je hebt er ook een voor de zwart-wit trend, die ook nog eens met een boodschap komt. Perfect om een elegante toets aan de badkamer te geven.

Bloemen douchegordijnen

De douchegordijnen met bloemen zijn perfect voor de lente. En deze zijn ideaal en zeer elegant. Bij grote bloemen heb je gordijnen in donkere tinten en ook in lichtere en pastelkleuren, twee trends waar bloemen de hoofdrol blijven spelen. We houden van die in donkere tinten voor de winter en die in lichte tinten om de decoratie naar de warmere maanden te vernieuwen.

Tropische douchegordijnen

Als je een tropisch en exotisch tintje aan de hele badkamer wilt geven, zijn er ook geweldige ideeën, met de kleur blauw, die door de jaren heen veel is gebruikt in dit deel van de huis omdat het water oproept. Deze blauw-witte gordijnen met tropische print zijn erg vrolijk en fris.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: