Decoratie-ideeën

10 trendy decoratieve trappen voor in huis

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Trap met een geheel decoratieve trend. Vorig jaar hebben we je tal van alternatieven laten zien voor in huis, weet je nog? We hebben ze onder andere in de badkamer gezien als handdoekenrek, in de slaapkamer als kapstok en in de woonkamer als tijdschriftenrek.

De decoratieve trappen worden ook een geweldige hulpbron voor het organiseren van planten in de tuin. Zowel binnen als buiten het huis is het een element waar we het meeste uit kunnen halen. Er zijn veel mogelijkheden, we moeten er alleen nog de juiste ladder voor vinden.Waar? We vertellen het je.

Enwe gingen voor je shoppen. We hebben het gedaan zonder het huis uit te gaan, door de catalogi van verschillende online decoratiewinkels te bladeren. Als resultaat hebben we een selectie gemaakt van 1o decoratieve trappen, waarbij we aandacht hebben besteed aan de verschillende bestaande opties op de markt.

Onder deze opties vindt u trappen gemaakt van verschillende materialen. De houten trappen zijn het populairst, maar in industriële huizen domineren metalen trappen. Koperen buizen hebben ook een leidende rol gekregen in modeartikelen, dit materiaal is in de mode!

Sommige trappen die u in onze selectie aantreft, zijn nieuw ontworpen. Anderen daarentegen zijn oude gerestaureerde timmermanstrappen. Wil je weten waar je ze kunt zoeken? Hier kun je beginnen.

  1. Zara ladder handdoekenrek, prijs € 79,99 (voorheen € 99,99)
  2. Handdoekladder Pib, prijs €75
  3. Maisons du Monde ladderrek, prijs € 69,99
  4. Antic & Chic geverfde trap, prijs €260
  5. Rockett st George plank, prijs €120
  6. Siertrap Valli, prijs €165
  7. Really Nice Things plank, prijs €159
  8. XL Juan Antic & Chic trap, prijs €260
  9. Naaf zwart/naturel La Oca, prijs €90 (vroeger €100)
  10. Little Deer koperen ladder, prijs € 124,63

Vind je onze selectie decoratieve trappen leuk? Zijn er die uw aandacht hebben getrokken? Zo ja, wat is het en waar zou je het in huis zetten?

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: