Decoratie-ideeën

Zara Home-collectie geïnspireerd op de kleur koraal

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

In de Zara Home-collecties vinden we veel inspiratie om het huis te decoreren. Vandaag gaan we verder met de prachtige Underwater collectie, waarin ze ons ook wat textiel hebben gebracht waarin koralen de absolute hoofdrolspelers zijn. De koraalkleur is een zeer lentetint, tussen rood en roze, het is een toon die licht en vreugde brengt, en daarom vinden we het leuk om het huis te renoveren.

In de nieuwe collecties verschijnen al meer tinten die aan de lente denken, en daarom houden we van deze collecties. Ze herinneren ons eraan dat dit seizoen vol kleur en licht nog maar één stap verwijderd is.Thuis kunnen we daarop anticiperen met ideeën als deze, en als de zee ook een van je favoriete onderwerpen is, heb je geen excuus meer om deze prachtige collectie te laten liggen.

In deze collectie zien we een set textiel die heel sierlijk combineren. Een dekbedovertrek met kora altinten en discreet bedrukte koralen. Witte lakens om die intense kleur te verminderen, en enkele leuke kussens voor de hele set, met witte en roze tinten, en met matte en satijnen afwerkingen. De patronen op de kussens zijn ook erg mooi, geïnspireerd op de zeebodem, met algen, vissen en koralen in verschillende kleuren. Ze zijn het ideale detail voor dit marinebed in koraalkleuren. En als je de fauteuil een touch wilt geven, het zijn ook perfecte kussens voor in de woonkamer.

In deze collectie zien we ook enkele leuke detailsKoralen om de hoeken en andere kleine details voor alle ruimtes van het huis te versieren. Het is mogelijk om kleine decoratieve details te vinden, zodat koralen en de zee de belangrijkste attractie en het thema van onze decoratie zijn. Het is natuurlijk een nieuwe collectie waar we volop van gaan genieten, denkend aan de dagen aan het strand die ons te wachten staan.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: