Decoratie-ideeën

Zara Home onderwatercollectie

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Deze keer gaan we de nieuwe Zara Home collecties voor in huis zien, die al ruiken naar de lente. Hoewel er nog veel over is, kunnen we ons huis altijd een veel vrolijker tintje geven met deze collecties, zoals de Underwater de Zara Home.

Deze collectie is geïnspireerd door de zee om kleuren aan beddengoed of details aan de kamer toe te voegen. We houden van de kleurrijke, vrolijke die het in huis brengt, weg van andere, meer sobere collecties van het bedrijf. Het is natuurlijk een manier om die donkere wintertinten een beetje achter je te laten en na te denken over meer lentedecoratie.

In deze collectie zien we prachtig bedtextiel met prints geïnspireerd op de zee, met schelpen en koralen. Alles heeft veel stijl, en we vinden zowel vrolijke tinten als zachtere tinten om het huis mee te decoreren. Er is alles, van beddengoed tot dekens om op de bank te leggen en kussens. Ze brengen altijd collecties uit waarmee we verschillende hoeken van het huis in dezelfde stijl kunnen decoreren.

In deze collectie vinden we ook kleine details om het hele huis te decoreren. De dekens zijn nog steeds een essentieel accessoire om op het bed, op de bank of op sommige fauteuils thuis te leggen, en ze zijn verkrijgbaar in mooie pastelkleuren. De koralen zullen de hoofdrolspelers zijn in de kleine details voor het huis.

In deze collectie zien we ook overig textiel voor bedden vol kleur. Deze zijn nog meer voorjaarsachtig, met vrolijke kleuren als geel of roze en blauw. Je hebt van het dekbedovertrek tot lakens en prachtige kussens om te combineren.

De kleine details maken altijd een verschil, zo zeggen ze. En daarom vinden we een collectie waarin details zitten om thuis te decoreren. Van koralen tot prachtige spiegels of glazen flessen.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: