Decoratie-ideeën

We ontdekken het interieur van een mannenappartement van 34 m2

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

We beginnen de week met het betreden van een klein appartement van 34m2 gelegen in de wijk Vasastan in Stockholm. Het was de huidige eigenaar, Mattias Vural, die het appartement na aankoop transformeerde tot wat het nu is. Als? Enkele muren afbreken en keuken en slaapkamer verplaatsen.

In dit mannelijke appartement lijkt niets te zijn waar het eerst was. De keuken is verplaatst naar de woonkamer en op de plek waar de keuken had gezeten is een slaapkamer gerealiseerd. Elk van deze kamers heeft gemeenschappelijke kenmerken, zoals de houten vloer en de muren, geverfd in een grijsblauwe tint.

Mattias wilde een donkere kleur voor de muur, tegen wat werd aanbevolen. Hoe vaak heb je ons niet horen zeggen dat donkere kleuren kleine ruimtes geen goed doen? Uiteindelijk koos Mattias voor een zeer mannelijke blauwgrijze die contrasteert met zowel de vloer als de lichte plafonds.

Door de ruimte te openen, muren en deuren te verwijderen, hebben ze dit appartement groter laten lijken. Ook de versiering heeft er invloed op; de muren zijn erg schoon en er zijn geen zware meubels opgehoopt in een van de kamers. Ze komen ook allemaal met hun benen van de grond, waardoor deze volledig zichtbaar blijft.

Ik hield van de keuken met wit gelakte deuren, bekleed met tegels. Ik hou ook van de mix van materialen die we in de woonkamer vinden.Opvallend zijn de set stoelen van hout en rotan, de poefs van fluweel en de kastanjebruine bank. Ook de koffers en kaarten die de zijmuur sieren en die een echte reiziger ontdekken, blijven onopgemerkt.

Als er één ding is dat ik leuk vind aan de slaapkamer, dan is het het beddengoed in grijstinten en het contrast ertussen en de talrijke planten in de kamer. Deze geven een natuurlijke, relaxte en zelfs bohemien touch aan de kamer; Ben je het daarmee eens?

Vind je het interieur van dit mannenappartement leuk?

Bron - Residence Magazine

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: