Decoratie-ideeën

Versier met zeshoekige tegels

Admin

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Ideeën voor het decoreren van ruimtes met geometrische patronen werken altijd, omdat ze zoveel symmetrie hebben dat we ze prettig vinden. Daarom zijn zeshoekige tegels een geweldig idee bij het inrichten van de badkamer. Ze hebben iets hypnotiserends en we kunnen er ook veel mee doen, omdat ze zowel op de vloer als aan de muur en in de badkuip kunnen worden geplaatst.

Deze zeshoekige tegels zijn er in vele formaten, verschillende maten en kleuren, met glanzende of matte afwerkingen, dus we hebben veel om uit te kiezen.We kunnen kiezen voor een vintage touch met witte tinten, of een meer moderne touch met zwarte tegels. De ideeën zijn bijna eindeloos en we kunnen ze ook combineren om iets heel origineels in de badkamer te maken.

Deze tegels sieren de vloer. We hebben enkele grijze tegels die ook texturen hebben in verschillende tinten, alsof ze van marmer zijn en aders hebben. Het is een elegant idee en zonder twijfel perfect voor badkamers waarin we licht willen, maar de witte kleur ons niet helemaal kan overtuigen.

Als jekleur in de badkamer wilt, zijn er opties, zoals een donkerblauwe tint in de tegels, of de combinatie van verschillende tinten in een vloer vol originaliteit. De ideeën zijn heel verschillend, elegant in het eerste geval en leuk in het tweede. Er zijn zeshoekige tegels voor elke smaak.

In kleur zwart vonden we ook een geweldig idee, aangezien het zeer elegante vloeren zijn voor de badkamer. In deze kleur is het een geweldig idee, maar houd er rekening mee dat het licht wegneemt, dus de rest moet misschien in witte tinten zijn.

Deze tegels zijn ook geschikt voor muren. En het is dat de tegels in de badkamer op veel plekken kunnen worden gelegd. Deze muren zijn origineel en ook makkelijk schoon te maken.

Help de ontwikkeling van de site en deelt het artikel met vrienden!

Aanbevolen

Deze pagina in andere talen: